Ο Michael Dunlop κυριαρχεί στην Senior TT με νέο ρεκόρ

Ο Michael Dunlop πήρε την 13η νίκη του στο ΤΤ, με μια κυρίαρχη νίκη στο σημερινό PokerStars Senior TT αγώνα, κάνοντας νέο ρεκόρ με 133,962 μίλι/ώρα.

dunlopwinsseniorMichael Dunlop πήρε μια εκπληκτική νίκη στο PokerStars Senior TT, νικώντας τον Ian Hutchinson με 0:31,476 δευτερόλεπτα διαφορά.

Ο αναβάτης της Hawk BMW έκανε ένα νέο απόλυτο ρεκόρ γύρου με 133,962 μίλια/ώρα.- σπάζοντας το δικό του, που έκανε το περασμένο Σάββατο στην ΤΥ Superbike TT Race –

Ο οδηγός της Tyco της BMW, Ian Hutchinson τερματισε δεύτερος με 0:31,476 δευτερόλεπτα πίσω από τον Dunlop, ενώ ο John McGuinness με την Honda Racing CBR τερματισε στην τρίτη θεση!

Ο Dean Harrison τελείωσε μια ισχυρή εβδομάδα με την τέταρτη θέση με το  ZX-10R, μπροστά από τον Bruce Anstey ο οποίος πήρε την πέμπτη θέση με την Honda RC213V-S παρά τον τραυματισμό του στην πτώση που είχε στην προπόνηση του.

Ο Conor Cummins ολοκλήρωσε την πρώτη εξάδα μπροστά από τον Michael Rutter, και τον Lee Johnston, James Hillier και τον Ivan Lintin που συμπλήρωσαν την πρώτη δεκάδα.

PokerStars-Senior-TT-result-sheet-1

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner