Ο Miller έξαλλος με τον Mir: “Δεν με ενδιαφέρουν οι δικαιολογίες του συνεχώς κάνει το ίδιο”

Ο Μίλερ είναι πολύ θυμωμένος με τον Μιρ για την επαφή του στο MotoGP του Austin. Ο αναβάτης της Ducati δεν δέχεται τις δικαιολογίες του αντιπάλου του της Suzuki που τον έκανε να χάσει δύο θέσεις.

Ο Ισπανός τιμωρήθηκε τότε και ως εκ τούτου ο Αυστραλός πήρε τουλάχιστον την έβδομη θέση, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχουν προβλήματα στην πίστα μεταξύ των δύο.

Ο Joan Mir ζήτησε συγγνώμη από τον Miller, αλλά ο τελευταίος ωστόσο εξέφρασε πολύ επικριτικά λόγια προς αυτόν μετά το GP της Αμερικής: « Προστάτευα τη γραμμή μου, στο Misano έκανε το ίδιο πράγμα. Δεν με νοιάζει αν ζητά συγγνώμη, κάθε φορά που είμαι δίπλα του επαναλαμβάνεται η ίδια ιστορία. Εδώ, στο Misano, στο Assen, δεν έχει σημασία … ο κατάλογος συνεχίζεται και συνεχίζεται, κάθε φορά που τον βρίσκω δίπλα μου. Έχω χάσει το μέτρημα του πόσες φορές με έχει χτυπήσει ο Joan.».

«Νομίζω ότι είμαι ένας από τους πιο καθαρούς οδηγούς. Φυσικά μπορώ να είμαι επιθετικός όταν πρέπει, αλλά προσπαθώ να μην χτυπήσω αυτόν που είναι δίπλα μου. Προσπαθώ να προσπεράσω και να είμαι όσο το δυνατόν πιο καθαρός, μερικές φορές συμβαίνουν ατυχήματα, αλλά… δεν ξέρω καν, έχω χάσει το μέτρημα αυτή τη σεζόν, πόσες φορές έχει συμβεί ».

«Νομίζω ότι υπάρχουν καλύτεροι τρόποι αντιμετώπισης της κατάστασης, αλλά αυτός είναι ο τρόπος που θέλει να οδηγήσει. Ο καθένας κάνει το δικό του.»

«Το μόνο που μπορούμε να εστιάσουμε είναι να κάνω τη δουλειά μου. Πρέπει να δουλέψω για να μην βρεθώ σε αυτή την κατάσταση στο τέλος του αγώνα, πρέπει να είμαι αυτός που επιτίθεται, αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα ».

Για το μέλλον, ο αναβάτης της Ducati ελπίζει να βελτιωθεί και να μην βρεθεί σε παρόμοιες καταστάσεις: « Πρέπει να δουλέψω για να αποφύγω να είμαι σε αυτές τις θέσεις. Θα πρέπει να είμαι ένας από αυτούς που επιτίθενται στο τέλος του αγώνα, όχι ένας από αυτούς που αμύνονται ».

Για την τιμωρία του Mir είπε: «Στο Misano στο MotoE, ο Aegerter πήρε ποινή άνω των 30 δευτερολέπτων για παρόμοιο ελιγμό που πραγματοποιήθηκε εναντίον του Torres. Στην πραγματικότητα επίτρεψε στον Torres να κερδίσει το πρωτάθλημα.  Δεν είμαι εγώ που θέτω τους κανόνες, η διοίκηση κάνει ό, τι θέλει».

 

 

Related Posts