Ο Oliveira έκανε μια εκπληκτική νίκη στον αγώνα στη Catalunya – Η Ducati  το 2-3 – Αποτελέσματα

Ο Oliveira έκανε μια εκπληκτική νίκη στον αγώνα στη Catalunya, περνώντας την πρώτη νίκη της χρονιάς και την τρίτη στην καριέρα του, σε έναν αγώνα που το βάθρο άλλαξε πολλές φορές.

Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο Johan Zarco που επέτυχε το 4ο βάθρο της σεζόν για πρώτη του φορά στην μεγάλη κατηγορία!

Η τρίτη θέση πήγε στον Jack Miller αν και Περσέ την γραμμή τερματισμού 4ος πίσω από τον Quartararo, που τιμωρήθηκε με ποινή 3 δευτερόλεπτα γιατί έκοψε δρόμο ανάμεσα στην στροφή 1 και 2.

Ένα περίεργο σκηνικό είδαμε ακριβώς πριν από τον Γάλλο που άνοιξε την φόρμα του και πέταξε τον θώρακα του στην πίστα και οδήγησε τους δυο τελευταίους γύρους με εντελώς ξεκούμπωτη την φόρμα. Μένει να δούμε αν θα τιμωρηθεί και για αυτό!

Στην 5η θέση τερμάτισε ο Joan Mir, μπροστά από τον Maverick Vinales που έκλεισε την κορυφαία εξάδα!

Έβδομος ο Francesco Bagnaia που ξεκίνησε από την τρίτη σειρά είχε κακή εκκίνηση που τον έκανε να χάσει άλλες θέσεις.

Κλείνοντας το Top Ten ο Brad Binder με το KTM, στην 8η θέση,  ο Franco Morbidelli με το Yamaha Petronas και το Ducati Avintia του rookie, Enea Bastianini.

Ένας αγώνας για να ξεχάσει ο Valentino Rossi που έπεσε, ευτυχώς χωρίς συνεπείς στην στίφη 10 που «έφαγε» πολύ κόσμο σήμερα.

Τρίτος αγώνας για τον Marquez που εγκαταλείπει από πτώση κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά. Ο Marquez έπεσε στη 10η στροφή, ενώ αγωνιζόταν για την 5η θέση και έτσι με τον Pol Espargaro που έπεσε λίγους γύρους νωρίτερα κανένα από τα Honda Repsol  δεν τερμάτισε.

Οι Danilo Petrucci (KTM), Aleix Espargarò (Aprilia) που ήταν στην κορυφαία εξάδα και Iker Lecuona έπεσαν επίσης είχαν πτώσεις, ευτυχώς όλοι χωρίς συνέπειες.

Ο Fabio Quartararo παραμένει πρώτος στη βαθμολογία , μπροστά από τον Zarco με 17 βαθμούς

Related Posts