Ο Παναγιώτης Κολλάρος 4ος στο Trofeo Prime Pieghe μετα και τον τελικό του 2022 – Αποτελέσματα – Βαθμολογία

Ο μικρός Παναγιώτης Κολλάρος συμμετείχε στον τελικό διπλό αγώνα του Trofeo Prime Pieghe στην πίστα Pomposa στην Ιταλία!

Η μάχη του τίτλου ήταν στον πόντο αφού η διαφορά ήταν μόλις έναν βαθμό ανάμεσα στον Mattia Ciampalini  από  τον Παναγιώτη Κολλάρο, ενώ στην μάχη για τον τίτλο ήταν ανοικτή και για τους αναβάτες που βρίσκονταν στην 3η και 4η θέση!

Ο Παναγιώτης Κολλάρος ξεκίνησε το Σάββατο μετα πρώτα δοκιμαστικά και στην πρώτη του επαφή με την πίστα έγραψε χρόνο 1:11.698, ενώ στα δεύτερα δοκιμαστικά βελτίωσε την απόδοση του και έγραψε χρόνο 1:10.340.

Αργότερα στα πρώτα χρονομετρημένα έκανε χρόνο 1:10.320, ενώ στα δεύτερα βελτιώθηκε κάνοντας χρόνο 1:09.723, που τον έβαλε στην 5η θέση στην σχάρα εκκίνηση για τους δυο αγώνες της Κυριακής

Την Κυριακή στον πρώτο αγώνα, είχε μια σύγκρουση με έναν συναθλητή του στην αρχή του αγώνα, με καταστρεπτική συνέπεια να εγκαταλείψει τον αγώνα και να μην βαθμολογηθεί.
Εκτός της εγκατάλειψης ο Παναγιώτης Κολλάρος είχε και ένα μικρό τραυματισμό που τον δυσκόλεψε στον 2ο αγώνα!

Μετα τον πρώτο αγώνα και την εγκατάλειψη του Παναγιώτη Κολλάρου και τα αποτελέσματα των υπολοίπων τριών οδηγών, ήταν μαθηματικά αδύνατον να παλέψει για τον τίτλο της χρονιάς, πάρα μόνο για να μπορέσει να παλέψει για την καλύτερη θέση στη τελική βαθμολογία!

Στον 2ο αγώνα ο Παναγιώτης Κολλάρος ξεκινώντας και πάλι από την 5η θέση, είχε αρκετές ωραίες μάχες και τελικά τερμάτισε 5ος, που τον έφερε στην 4η θέση της τελικής βαθμολογίας, με διαφορά μόλις δυο βαθμούς από τον τρίτο!

Δυστυχώς όταν υπάρχουν λίγοι αγώνες μια εγκατάλειψη μπορεί να σου στερήσει έναν τίτλο όπως συνέβη με τον μικρό Έλληνα οδηγό, που έδειξε μια φοβερή απόδοση στην πρώτη του συμμετοχή σε διεθνή διοργάνωση, όπως το  Trofeo Prime Pieghe.

Όπως είπε και ο ίδιος σε επικοινωνία μας, «μπορεί να μην κατάφερα να κερδίσω το κύπελο φέτος, το ευχαριστήθηκα όμως γιατί έκανα πολλούς φίλους» και εμείς προσθέτουμε ότι μάζεψε φοβερή εμπειρία και γνώση για το μέλλον!

Πρέπει να σημειώσουμε την εκπληκτική δουλειά που έχει κάνει η οικογένεια του «φτιάχνοντας» έναν τόσο καλό αθλητή με προσωπικότητα και βέβαια την ομάδα του που τον προπονεί και τον προετοιμάζει και τον έχει κάνει να εντυπωσιάζει σε κάθε εμφάνιση του!

Επόμενος σταθμός για τον μικρό Έλληνα οδηγό μας είναι η wild card συμμετοχή (έκτακτη συμμετοχή) στο CIV junior Ohvale 110 στα τέλη Σεπτέμβρη.

Μείνετε συντονισμένοι …………

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner