Ο Pecco Bagnaia κέρδισε τον αγώνα στο Misano  – Αποτελέσματα

Ο Pecco Bagnaia κυριάρχησε στο Grand Prix του San Marino στην κατηγορία MotoGP, για τον δέκατο τέταρτο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2021.

O Bagnaia κέρδισε τον αγώνα στο Misano κάνοντας την δεύτερη συνεχομένη νίκη του στο MotoGP, ενώ κατάφερε και νίκησε ξεκινώντας από την pole στο Misano κάτι που είχε να κάνει αναβάτης της Ducati από το 2007 με τον Stoner.

Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο Fabio Quartararo που προσπάθησε να πιέσει τον Bagnaia στους τελευταίους γύρους.

Στην 3η θέση τερμάτισε ο αναβάτης που έκλεψε την παράσταση σήμερα, ο Enea Bastianini, ξεκινώντας από την 12η θέση, που έκανε έναν καταπληκτικό αγώνα, γράφοντας πάρα πολλές φορές τον ταχύτερο γύρο! Για το “Bestia” είναι το πρώτο βάθρο στην Top Class στη ντεμπούτο σεζόν, ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, ολοκληρωμένο με τον ταχύτερο γύρο του αγώνα.

Στην 4η θέση τερμάτισε ο Marc Marquez με το πρώτο Honda, ξεκινώντας από την 7η θέση, κάνοντας ένα καλό αγώνα, μένοντας σε όλο τον αγώνα κοντά στην κορυφή!

Στην 5η θέση τερμάτισε ο Jack Miller, που στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήταν στην 2η θέση, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το ρυθμό της κορυφής.

Την εξάδα έκλεισε ο Joan Mir που ενώ πέρασε την γραμμή τερματισμού 5ος, τιμωρήθηκε με μια θέση λόγω υπέρβασης ορίων της πίστας.

Έβδομη και όγδοη θέση για τους αδελφούς Espargarò, με τον Pol (Honda) μπροστά από τον Aleix (Aprilia). Κλείσιμο της δεκάδας από τους Brad Binder με KTM και Takaaki Nakagami με Honda LCR.

Related Posts