Ο Pedrosa απαντά “αγανακτισμένος” στις δηλώσεις του Puig

Μετά τις δηλώσεις του Alberto Puig, διευθυντή της ομάδας Repsol Honda, στην ισπανική εφημερίδα La Vanguardia, που εχει ήδη προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, όπου μίλησε για τον Rossi και τον Marquez (Δείτε εδώ >>), μίλησε και για τον Dani Pedrosa

Ο μάνατζερ της ομάδας μίλησε για τον πρώην αναβάτη του, Dani Pedrosa, όπου μετά από πολλά χρόνια βρέθηκε στην Honda και πάλι με τον ίδιο οδηγό με τον οποίο είχε επιτύχει πολλά πράγματα: «Είδα τον Dani διαφορετικό από ό, τι θυμόμουν,» και στη συνέχεια προσθέτοντας ένα σχόλιο για την καριέρα του Ισπανού: «Νομίζω ότι θα μπορούσε να κάνει περισσότερα, γιατί έχει τόσο πολύ ταλέντο.»

«Στη ζωή τίποτα δεν σου δίνεται, τίποτα δεν σου χαρίζεται. Υπήρξαν άλλοι που ήθελαν τον Τίτλο περισσότερο».

Η αντίδραση του Dani Pedrosa δεν άργησε να έρθει και, μέσα από μια ανάρτηση στο Facebook, εξέφρασε τη λύπη του για τα λόγια του Puig:

«ΛΥΠΑΜΑΙ για την απογοήτευση που έχει ο Alberto Puig για τα αποτελέσματα που έχω επιτύχει. Θεωρώ περίεργο ότι από μια μέρα στην άλλη αλλάζει απότομα την άποψή του για μένα. Ελπίζω ότι μια μέρα να το ξεπεράσει. Του έδωσα το καλύτερο εαυτό μου, παίρνοντας ότι καλύτερο σε κάθε στιγμή.»

«Η αμφιβολία ότι ένας οδηγός θέλει να είναι πρωταθλητής δεν είναι τυπική συμπεριφορά για εκείνους που αφιερώνουν τον εαυτό τους σε αυτό το άθλημα.»

«Θα εκτιμούσα αν όλη την δυσαρέσκεια που μου δείχνει τώρα αν θα μου την έδειχνε κατά πρόσωπο με τόσες ευκαιρίες που είχε φέτος, αντί να περιμένει να το κάνει τώρα που δεν είμαι πλέον στην ομάδα. Όλα έχουν την ώρα τους.»

«Σε κάθε περίπτωση, ας αφήσει εν ειρήνη όσους δεν μιλούν άσχημα γι ‘αυτόν …»