Ο Ricky Brabec τερμάτισε πρώτος στο πρόλογο του Dakar 2021

Ο αναβάτης της Honda, Ricky Brabec ήταν στην κορυφή του Prologue του Σαββάτου στην κατηγορία μοτοσυκλετών με χρόνο 6m01s.

Ο Αμερικανός ήταν ο τελευταίος αναβάτης που ξεκίνησε τα 11 χιλιόμετρα του προλόγου και τερμάτισε έξι δευτερόλεπτα μπροστά από τον συμπαίχτη του της Honda, Joan Barreda.

Ο πρωτάρης, Daniel Sanders ήταν ο κορυφαίος της KTM στην τρίτη θέση, μόλις 13 δευτερόλεπτα πίσω από τον Brabec, ενώ ο νέος αναβάτης της Yamaha Ross Branch τερμάτισε στην τέταρτη θέση.

Πιο πίσω, ο Sebastian Buhler κατατάχθηκε πέμπτος για την Hero. Ο Andrew Short έκανε δύο τα Yamaha στην πρώτη 10αδα με την έκτη του θέση στο Prologue μπροστά από τον Kevin Benavides της Honda, ενώ ο δύο φορές νικητής Toby Price (KTM) ήταν μόλις ένατος πίσω από τον Pablo Quintanilla της Husqvarna.

Οι άλλοι δύο συμπαίκτες της KTM ολοκλήρωσαν το πακέτο, με τον νικητή του 2018 Matthias Walkner να παίρνει την 18η θέση και ο πρωταθλητής του 2017 Sam Sunderland κατέλαβε την 26η θέση.

Στα Quad, ο Alexandre Giroud τερμάτισε 1ος με ένα δευτερόλεπτο μπροστά από τον Manuel Andujar, ενώ ο Kamil Wisniewski τερμάτισε τρίτος.

Μείνετε συντονισμένοι για να παρακολουθήσετε το Dakar για άλλη μια χρονιά με LIVE ενημέρωση και με καθημερινές ανασκοπήσεις της ημέρας, όπως μοναδικά κάνουμε κάθε χρόνο στην Eιδική σελίδα για το Dakar 2021 !