Ο Ronnie Renner σε νέες περιπέτειες. Εντυπωσιακό βίντεο

Μπορεί οι θερμοκρασίες να έχουν ανέβει ήδη αρκετά στην χώρα μας και όλοι να σκεφτόμαστε τις παραλίες και τα πρώτα μπάνια, όμως ας κάνουμε ένα δροσερό διάλειμμα απολαμβάνοντας ένα εκπληκτικό βίντεο με τρεις τροποποιημένες μοτοσυκλέτες στο χιονισμένα βουνά του Αϊντάχο των ΗΠΑ.

Ronnie Renner, Reagan Sieg and Brock Hoyer Timbersleding in Smiley Creek, Idaho on March 8th, 2016

Ronnie Renner, Reagan Sieg and Brock Hoyer

Ξεναγοί μας θα είναι δυο επαγγελματίες του είδους, οι Brock Hoyer & Reagan Sieg, ο οποίοι προσπαθούν να μυήσουν στον κόσμο του snowbiking τον αστέρα του freestyle motocross, Ronnie Renner.

Brock Hoyer Timbersleding in Smiley Creek, Idaho on March 6th, 2016

Brock Hoyer 

 

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο:

Ο Ronnie Renner σε νέες περιπέτειες. Εντυπωσιακό βίντεο.

Ο Renner είναι ένας πολύ ανήσυχος αναβάτης και έχει μεγάλη επιθυμία να εξερευνήσει όλες τις δυνατότητες που μπορεί να του δώσει μια motocross μοτοσυκλέτα. Διαρκώς αναζητά τρόπους για να εντυπωσιάσει τους οπαδούς του δημιουργώντας δυνατά βίντεο συνήθως με ικανοτάτους φίλους του.

Ronnie Renner, Reagan Sieg and Brock Hoyer Timbersleding in Smiley Creek, Idaho on March 8th, 2016

Πρόσφατα είχαμε δει άλλο ένα εντυπωσιακό βίντεο με τον Renner και την παρέα του στους αμμόλοφους του St. Anthony στο Αϊντάχο των ΗΠΑ και πάλι, να κάνουν εντυπωσιακά άλματα, με τα πλάνα να είναι τραβηγμένα με on-board κάμερες, drone και σταθερές κάμερες, σε ποιότητα 4Κ φυσικά και 360 μοιρών λήψη.

Δείτε το βίντεο στο παρακάτω σύνδεσμο:

Untitled-1

Related Posts