Οι σκληρότερες πτώσεις του X-Fighters 2016

Το Freestyle Motocross γνωρίζει μεγάλη άνθηση τα τελευταία χρόνια κερδίζοντας μεγάλο αριθμό φανατικών θεατών μετά από κάθε event.

Το Red Bull X-Fighters, συγκεντρώνει τα μεγαλύτερα ονόματα FMX αναβατών, οι οποίοι παρουσιάζουν εκεί τα νέα τους κόλπα.

maxresdefault (1)Οι αναβάτες αφιερώνουν πολλές ώρες προπόνησης ημερησίως, δουλεύοντας πάνω σε νέα τρικ, πριν τα παρουσιάσουν στις ειδικά διαμορφωμένες αρένες του X-Fighters.

Ωστόσο όσο καλά και να είναι προετοιμασμένος ένας αναβάτης, όσο χρόνο και να έχει αφιερώσει πάνω σε ένα τρικ, το οποίο μπορεί να του χαρίσει την νίκη, ο φόβος μιας πτώσης υπάρχει πάντα. Είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο που μπορεί να μετατρέψει ένα εντυπωσιακό τρικ σε ένα Βατερλό που μπορεί να του στερήσει την νίκη και να προκαλέσει τραυματισμό.

aXS1Και όταν μιλάμε για μια πτώση μετά από ένα άλμα στο X-Fighters, αυτή μπορεί να είναι από απλή και ανώδυνη, μέχρι πολύ άτσαλη με τραυματισμό μετά από μια ανώμαλη προσγείωση.

Η Red Bull ως μέγας υποστηρικτής των αγώνων Freestyle Motocross και του Red Bull X-Fighters, συγκέντρωσε μερικές από αυτές τις πτώσεις, αλλά και μερικές από τις σημαντικότερες και θεαματικότερες στιγμές του 2016 σε ένα βίντεο το οποίο μπορούμε να απολαύσουμε παρακάτω:

Red Bull X-Fighters 2016