Ο Scott Redding κέρδισε τον Race 2 στο Magny-Cours – η Ducati κάνει το 1-3

Στον Γαλλικό Γύρο Pirelli, στην βρεγμένη πίστα του Magny-Cours, ο Scott Redding ήταν ο νικητής του 2ου αγώνα!

Ο Scott Redding που ξεκίνησε από την 4η θέση, κατάφερε και πήρε μια νίκη με διαφορά πάνω από 2.5 s από τον δεύτερο, και μένοντας στην κορυφή από τον 4ο γυρο μέχρι την καρό σημαία χωρίς να μπορέσει να τον απειλήσει κάνεις!

Στην 2η θέση τερμάτισε ο τοπικός ήρωας Γάλλος Loris Baz, που ξεκίνησε από την 6η θέση και κατάφερε να ανεβεί στο βάθρο κάτι που πανηγύρισε μπροστά στους λίγος Γάλλους θεατές που ήταν στην πίστα!

Το βάθρο έκλεισε το δεύτερο Ducati με τον Chaz Davies, στην τρίτη θέση, αφού ξεκίνησε από την  5η θέση στο grid.

Ο Rea ξεκίνησε από την πρώτη θέση και έμεινε εκεί στους 3 πρώτους γύρους, αλλά δεν κατάφερε να αποκρούσει την επίθεση του Scott Redding αρχικά και μετα του Loris Baz στον 11ο γυρο και λίγο αργότερα στον 14ο γυρο του Chaz Davies. Ο Rea τελικά τερμάτισε στην 4η θέση, ενώ φάνηκε πολλές φορές να γλιστρά επικίνδυνα στην προσπάθεια του να πλησιάσει στο βάθρο, και στον πανηγυρισμό του 6ου τίτλου στην καριέρα του , κάτι που μένει να το γιορτάσει στον τελευταίο αγώνα στο Estoril.

Στην 5η θέση τερμάτισε ο Michael VAN DER MARK, μπροστά από τον Michael Ruben RINALDI,με ένα ακόμα Ducati Panigale V4 R, κάνοντας 3 τα Ducati στην κορυφαία εξάδα!

Στην 7η θέση τερμάτισε ο Alex LOWES με το Kawasaki ZX-10RR, που ενώ ξεκίνησε δεύτερος δεν κατάφερε να κρατηθεί μπροστά και έχασε γρηγορά θέσεις τερματίζοντας τελικά εκτός εξάδας!

8ος τερμάτισε ο Αμερικάνος Garrett GERLOFF, μπροστά από τον Toprak RAZGATLIOGLU και τον Tom SYKES με το πρώτο BMW

Τα δυο Honda CBR1000RR-R τερμάτισαν αρκετά πίσω με τον Leon HASLAM στην 13η θέση και τον Alvaro BAUTISTA στην 15η !

Related Posts