Ο Stefan Bradl θα αντικαταστήσει τον Marc Marquez στο GP της Αργεντινής

Ο Stefan Bradl θα οδηγήσει στην Αργεντινή στη θέση του Marc Marquez, που αναρρώνει μετά την πτώση του στο Grand Prix της Ινδονησίας.

Για πρώτη φορά από το 2019 το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP™ θα επιστρέψει στην Αργεντινή και στην πίστα Termas de Rio Hondo.

Στο γκαράζ της Repsol Honda Team θα είναι ο Stefan Bradl , ο οδηγός δοκιμών της HRC Honda, όπου πρόκειται να αντικαταστήσει τον Marc Marquez στην Αργεντινή καθώς ο οκτώ φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής αναρρώνει μετά τη βαριά πτώση του στο Warm Up.

Ο Bradl είναι εξοικειωμένος με το νέο Honda RC213V έχοντας ολοκληρώσει πολλαπλές δοκιμές με τη μοτοσυκλέτα ήδη το 2022. Ο Γερμανός Test Rider έχει αντικαταστήσει αρκετές φορές τον Marquez στην κατηγορία MotoGP™ και έχει καλύτερο τερματισμό στην 5η θέση στην Αργεντινή .

Stefan Bradl : «Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να στείλω τις καλύτερες ευχές μου στον Marc και να ελπίζω ότι θα αναρρώσει γρήγορα. Μέχρι τότε, θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για τη Honda HRC και την Repsol Honda Team στη θέση του. Έχω κάνει ήδη μερικές δοκιμές φέτος Έτσι είμαι εξοικειωμένος με το νέο Honda RC213V, αλλά φυσικά το να μπω σε ένα σαββατοκύριακο MotoGP είναι μια διαφορετική κατάσταση. Έχω μερικές καλές αναμνήσεις από την Αργεντινή· ήμουν πέμπτος εκεί το 2014 και έβδομος εκεί όταν αγωνίστηκα τελευταία φορά το 2016. Θα δουλέψω με την ομάδα για να καθορίσουμε το πλάνο για το Σαββατοκύριακο, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα είναι πολυάσχολο».

Related Posts