Ο Tom Sykes κέρδισε την pole position στην Catalunya – BMW, Yamaha, Kawasaki και Ducati στο TOP 4 – Αποτελέσματα – χρόνοι

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2021 MOTUL FIM Superbike βρίσκεται στην Catalunya για τον 9ο γύρο.

Η διαδικασία της Superpole ήταν συναρπαστική με τον mister pole, Tom Sykes, να επιστρέφει στην πρώτη σειρά για πρώτη φορά από την Αυστραλία το 2020.

Ο Tom Sykes (BMW Motorrad WorldSBK Team) χάρισε στην BMW την πρώτη pole position της στο WSBK, οδηγώντας το RR BMW M 1000, και σταματώντας το χρονόμετρο στο  1’40.408s, ενώ για αυτόν ήταν η 51η pole στην καριέρα του.

Στην δεύτερη θέση έμεινε ο Toprak Razgatlioglu (Pata Yamaha Brixx WorldSBK), ενώ ο Jonathan Rea (Kawasaki Racing Team WorldSBK) κλείνει την πρώτη σειρά εκκίνησης στην τρίτη θέση.

Από την δεύτερη σειρά και την 4η θέση θα ξεκινήσει ο Scott Redding με το Ducati του, και έτσι υπάρχουν τέσσερις κατασκευαστές στην πρώτη τετράδα. Ο Alex Lowes (Kawasaki Racing Team WorldSBK) είναι στην Πέμπτη θέση, ενώ την πρώτη εξάδα κλείνει ο Andrea Locatelli (Pata Yamaha Brixx WorldSBK).

Φέρνοντας πέντε κατασκευαστές στην πρώτη επτάδα, ο Leon Haslam (Team HRC) είναι 7ος ανοίγοντας την τρίτη σειρά, μπροστά από τον Michael Ruben Rinaldi (Aruba.it Racing – Ducati) και τον Michael van der Mark (BMW Motorrad WorldSBK Team). Την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσε ο Garrett Gerloff (GRT Yamaha WorldSBK Team)

Related Posts