Ο Francesco Bagnaia κέρδισε την Pole position με νέο ρεκόρ στο Misano –  Η Ducati το 1-2, η Yamaha στο TOP 3 – Αποτελέσματα – Χρόνοι

Ένας εκπληκτικός Francesco Bagnaia κατέκτησε την pole position με νέο ρεκόρ στο Σαν Μαρίνο για τον 14ο γύρο του MotoGP του 2021.

Την δεύτερη pole position στην σειρά κέρδισε ο Pecco Bagnaia, κάνοντας και πάλι νέο ρεκόρ , μετρά το Aragon την περασμένη βδομάδα!

Ο Bagnaia σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1.31.067s σπάζοντας το ρεκόρ από πέρυσι που κατείχε ο Vinales! Για τον Ιταλό ήταν η τρίτη pole στην μεγάλη κατηγορία και η δέκατη στην καριέρα του.

Στην δεύτερη θέση ο Jack Miller όπως και στον προηγούμενο αγώνα, θα ξεκινήσει διπλά στον ομόστυαλό του, ενώ την πρώτη σειρά στην 3η θέση θα κλείσει ο Fabio Quartararo, που είχε πτώση στον τελευταίο γύρο, ευτυχώς χωρίς συνέπειες.

Από την 4η θέση στην δεύτερη σειρά θα ξεκινήσει άλλο ένα Ducati, αυτό του Jorge Martin, μπροστά από τον ομόστυαλό του Johan Zarco, φέροντας 4 Ducati στην πρώτη 5αδα! Την δεύτερη σειρά κλείνει στην 6η θέση το πρώτο Honda με τον Pol Espargaro.

Από την τρίτη σειρά και την 7η θέση θα ξεκινήσει ο Marc Marquez που πέρασε από το Q1 και είχε και μια πτώση προς το τέλος, ευτυχώς χωρίς τραυματισμό. Από την 8η θέση θα ξεκινήσει το πρώτο Aprilia με τον Aleix Espargaro, μπροστά από το Suzuki του Alex Rins.

Από την 4η σειρά και την 10η θέση θα ξεκινήσει το δεύτερο Aprilia με τον Maverick Vinales, φέρνοντας για πρώτη φορά δυο Aprilia στην πρώτη δεκάδα. Από την 11η θέση θα ξεκινήσει το δεύτερο Suzuki με τον Joan Mir, μπροστά από τον Enea Bastianini που πέρασε και αυτός από το Q1.

Related Posts