Ο Toni Bou τραυματίστηκε στο Le Mans – Video από την πτώση

Ο αναβάτης της ομάδας Repsol Honda θα είναι εκτός για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες μετά από μια πτώση στο Le Mans η οποία είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα σε τρεις οσφυϊκούς σπονδύλους και να εγκαταλείψει.

 Ο Toni Bou υπέστη μεγάλη πτώση την Κυριακή το βράδυ ενώ αγωνιζόταν σε event X-Trial στο Le Mans της Γαλλίας.  Ο αναβάτης της ομάδας Repsol Honda ειχε ένα ισχυρό χτύπημα σε ένα συγκεκριμένο σημείο, το οποίο τον ανάγκασε να εγκαταλείψει τον αγωνα, και αμέσως μετά μεταφέρθηκε για εξετάσεις στο νοσοκομείο του Le Mans.
Σήμερα, τη Δευτέρα, μετά από ιατρικές εξετάσεις που πραγματοποίησε ο γιατρός της ομάδας Joaquim Terricabras Του Consell Català de L’Esport και της Κλινικής Creu Blanca της Βαρκελώνης,  επιβεβαίωσε ότι ο Toni Bou έχει υποστεί κάταγμα της δεξιάς αποφυσικής εγκάρσιας των οσφυϊκών σπονδύλων L2-L3-L4.

Ο κ. Terricabras πρότεινε ανάπαυση από όλες τις αθλητικές δραστηριότητες για τον αναβάτη, δηλώνοντας ότι η εξέλιξη του τραυματισμού θα καθορίσει πότε ο Bou μπορεί να επιστρέψει στη δράση, αν και είναι απίθανο να υπάρξει κάτι τέτοιο τουλάχιστον για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Related Posts