Ο Toni Elias θα οδηγήσει για την Suzuki στη Sepang

Μέχρι σήμερα ο Γάλλος Sylvain Guintoli, ήταν ο επίσημος δοκιμαστής της Suzuki.. Αυτή τη φορά, μαζί με τον Guintoli, θα υπάρχουν τρεις ακόμη αναβάτες, ο Toni Elias, ο Michael Dunlop και Josh Waters.


Τρεις πολύ διαφορετικοί αναβάτες μεταξύ τους, αλλά έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: το 2017, είχαν όλοι επιτυχίες με την Suzuki και αυτή η δοκιμή θα είναι η ανταμοιβή τους.


Ο Toni Elias θα επιστρέψει στα MotoGP μετά απο περισσότερο από δύο χρόνια. Ο πρωταθλητής Superbike θα είναι στη Sepang αυτή την εβδομάδα για να οδηγήσει την Suzuki GSX-RR, τη μοτοσυκλέτα που οδηγούν οι Andrea Iannone και Alex Rins στο MotoGP.


Δεν μιλάμε για τις επίσημες δοκιμές πριν από την σεζόν, οι οποίες θα ξεκινήσουν από την ίδια πίστα την επόμενη Κυριακή 28 Ιανουαρίου. Πρόκειται για προκαταρκτικό τεστ στις 25 και 26 Ιανουαρίου.


Ο Elias προετοιμάζεται ήδη για την σεζόν 2018 του MotoAmerica, στην οποία θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο που πέτυχε με άνετο τρόπο τον περασμένο χρόνο με την Suzuki GSX-R1000R.

Οι τρεις προσκεκλημένοι από τη Suzuki θα μοιραστούν την πίστα σε αυτές τις ιδιωτικές δοκιμές με τον Casey Stoner, τον Michele Pirro, τον Stefan Bradl και τον Sylvain Guintoli.

Έτσι, η μάρκα της Hamamatsu θα έχει τέσσερις αναβάτες σε αυτές τις δοκιμές προτού πάει αρχίσει να δουλεύει από την Κυριακή μέχρι την επόμενη Τρίτη με τους Alex Rins και Andrea Iannone.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner