Ο Tony Cairoli στην KTM μέχρι το 2018 – επιστροφή στην δράση

Μετά από τον τραυματισμό του που τον ταλαιπώρησε όλο το 2015, ο 8 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής motocross επιστρέφει στην δράση στην κατηγορία MXGP με KTM 450 SX-F για το 2016.
Επιπλέον, ο 30χρονος Ιταλός αποφάσισε επίσης να «δέσει» με την KTM την μελλοντική πορεία της καριέρας του μέχρι το 2018.

DeCarli_Cairoli_Beirer_2016Tony Cairoli: «Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που πρόκειται να συνεχίσω την καριέρα μου με την KTM. Θέλω να παλέψω για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross στα επόμενα τρία χρόνια, και είμαι στην ευχάριστη θέση να το προσπαθήσω, ενώ θα είμαι μέρος μια τέτοια μεγάλης ομάδας όπως της KTM.»

Pit Beirer (KTM Motorsport Director): «Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που θα έχουμε τον Tony Cairoli στην οικογένεια της KTM για τρία ακόμη χρόνια. Ακόμα κι αν η τελευταία σεζόν ήταν δύσκολη για τον ίδιο, θέλουμε να μείνουμε μαζί, για να ανακτήσει την επιτυχία του παρελθόντος ».

carioli-2016-ktm

Ο Cairoli έχει κερδίσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, πέντε συνεχόμενες χρονιές στην κατηγορία ΜΧ1 / MXGP με KTM, από το 2010 έως το 2014. Ο ίδιος θα ξεκινήσει την προσπάθεια του για ένα ένατο παγκόσμιο τίτλο, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross 2016 όπου ξεκινά στο Κατάρ στις 27 Φεβρουαρίου.
Δείτε εδώ το ημερολόγιο των αγώνων MXGP 2016