Ο Toprak Razgatlioglu ταχύτερος με νέο ρεκόρ την πρώτη ημέρα δοκίμων στο Most της Τσεχίας – Αποτελέσματα

Η ημέρα δράσης στο Autodrom Most έφτασε στο τέλος της για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike 2022, και τον γύρος της Τσεχία, με ένα νέο ρεκόρ στο FP2, από τον Toprak Razgatlioglu (Pata Yamaha Brixx WorldSBK).

Με χρόνο 1’31.506 ο Toprak Razgatlioglu ανέβηκε στην κορυφη της πρώτης ημέρας, ενώ ο ομόστυαλός του Andrea Locatelli, τερμάτισε έβδομος στο FP2 και συνολικά.

Ήταν μια πολύ γόνιμη εμφάνιση στην Τσεχία στο Most για τη BMW, με τον Scott Redding (BMW Motorrad WorldSBK Team) να τελειώνει 2ος στο FP2 και συνολικά της ημέρας με χρόνο 1’31.733, ενώ ο ομόστυαλός του για αυτόν τον γύρο, Peter Hickman ήταν 23ος , ο δεύτερος ταχύτερος αναβάτης της BMW και ο ταχύτερος ανεξάρτητος αναβάτης ήταν ο Loris Baz (Bonovo Action BMW), στην 6η θέση, καθώς η BMW απόλαυσε μια από τις πιο υποσχόμενες Παρασκευές της σεζόν του 2022 μέχρι στιγμής.

Στην 3η θέση τέλειωσε την ημέρα το πρώτο Ducati, με τον Michael Ruben Rinaldi (Aruba.it Racing – Ducati), μπροστά από τον ομόστυαλό του και πρωτοπόρο στο Πρωτάθλημα, Alvaro Bautista.

Ο Bautista, βρίσκεται στο Most για πρώτη φορά με την Ducati και πέρασε την Παρασκευή εκλιματιζόμενος στην πίστα με το Ducati Panigale V4 R και ήταν στην τρίτη θέση για το μεγαλύτερο μέρος του απογεύματος. Στο τέλος της ημέρας, ήταν τέταρτος και η Ducati ήταν ο μόνος κατασκευαστής με δύο μηχανές στην πρώτη τετράδα μετά την πρώτη μέρα στην Τσεχία.

Στην 5η θέση βρίσκουμε το πρώτο Kawasaki, με τον Jonathan Rea (Kawasaki Racing Team WorldSBK) και με χρόνο 1’31,8 που έκανε το πρωί στο FP1, κλείνοντας και την 5αδα που κατέβηκε στο 1.31s.

Ο Lowes επίσης στο FP1, ήταν σταθερός έβδομος, ενώ ήταν επίσης έβδομος στο FP2 στα τελευταία στάδια. Στο τέλος της ημέρας ο Lowes εξασφάλισε την όγδοη θέση στους συνδυασμένους χρόνους.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner