Ο Uccio Salucci διαψεύδει τον Viegas ότι η VR46 θα είναι με Yamaha το 2024

Ο Uccio Salucci διαψεύδει τον Jorge Viegas πρόεδρος FIM ότι η ομάδα του Rossi θα αλλάξει από την Ducati στη Yamaha το 2024

Ο Πρόεδρος της FIM, Jorge Viegas προκάλεσε σάλο στο περιθώριο των βραβείων FIM στο Ρίμινι το Σαββατοκύριακο, όταν είπε ότι η ομάδα MotoGP του Valentino Rossi θα αλλάξει από την Ducati στη Yamaha ήδη από το 2024 .(δείτε εδώ >>>

Ο Alessio “Uccio” Salucci, διευθυντής ομάδας της Mooney VR46 Racing Team, κατέστησε σαφές όταν ρωτήθηκε από τους Ιταλούς συναδέλφους του GPOne.com : «Δεν ξέρω γιατί ο Viegas “σκορπάει” μια τέτοια βόμβα, αλλά δεν ξέρουμε τίποτα για αυτό. Μπορώ μόνο να πω για άλλη μια φορά ότι έχουμε ένα τριετές συμβόλαιο με τη Ducati που λήγει στο τέλος του 2024, με οψιόν να το επεκτείνουμε για άλλα δύο χρόνια. Σίγουρα θα εκπληρώσουμε την υπάρχουσα σύμβαση. Για το 2025 θα δούμε αν θα συνεχίσουμε με τη Ducati ή όχι.»

«Όπως έλεγα πάντα, είναι σημαντικό για εμάς να έχουμε ανταγωνιστικές μοτοσυκλέτες», πρόσθεσε ο Salucci.

«Προσωπικά, ελπίζω ότι η Yamaha θα είναι ανταγωνιστική», παραδέχτηκε ο Uccio. «Δεν αρνούμαι ότι υπάρχει ένας συγκεκριμένος δεσμός και φυσικά το ελπίζω για τον Morbidelli, έναν αναβάτη από την Ακαδημία μας που οδηγεί για τη Yamaha. Αλλά αυτή η επιθυμία δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα VR46».

«Δεν ξέρω γιατί ξεκίνησε αυτή η φήμη. Αν υπάρχει κάποια αλήθεια σε αυτό, θα ήταν καλό να το μοιραστούν και μαζί μας», γέλασε ο Salucci. «Πέρα από τα αστεία, νιώθουμε άνετα με την Ducati. Οι μοτοσυκλέτες είναι δυνατές και οι Marini και Bezzecchi είναι πολύ ευχαριστημένοι. Ο δρόμος μας λοιπόν είναι να συνεχίσουμε με την Ducati», διαβεβαίωσε ο Ιταλός.