Ο Valentino Rossi θα κάνει και άλλη χειρουργική επέμβαση στα τέλη του 2018

Ο #46 το 2017 κατά την διάρκεια προπόνησης, χτύπησε και έσπασε το πόδι του. 22 μέρες μετά, ο Valentino Rossi ήταν πίσω και έτρεξε κανονικά τον αγώνα στην Aragon και τερμάτισε 5ος. Όμως ο πόνος ακόμα δεν έχει υποχωρήσει παρά τον καιρό που έχει περάσει.


Μπορεί από ένα σημείο και μετά ο Rossi να μην μπορούσε να κάνει πολλά για τον τίτλο του 2017, αλλά ο 38χρόνος κατάφερε και εξέπληξε για ακόμη μια φορά τον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Μετά το ατύχημα κατά τη διάρκεια μια προπόνησης enduro στις 31 Αυγούστου 2017, που είχε ως αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι του, ο Γιατρός έκανε την επιστροφή του σε ελάχιστο χρόνο.


Μόλις 22 ημέρες μετά το ατύχημα του, ο Rossi γύρισε πίσω στη σέλα του Yamaha του. Στην Aragón, εξασφάλισε θέση στην πρώτη σειρά εκκίνησς και στη συνέχεια τερμάτισε πέμπτος στον αγώνα.


Ο εννιά φορές πρωταθλητής είναι υποψήφιος για το βραβείο Laureus, στην κατηγορία «Comeback of the year», η οποία θα μπορούσε να μεταφραστεί ως «Η επιστροφή της χρονιάς». Δείτε εδώ >>>


“Το πόδι μου αναρρώνει πολύ καλά, αλλά εξακολουθώ να πονάω. Έπρεπε επίσης να αλλάξω την προπόνηση μου, γιατί δεν μπορώ να κάνω τζόκινγκ. Στην μοτοσυκλέτα όμως είναι όλα καλά “, διαβεβαιώνει ο Rossi.


Ο βετεράνος του MotoGP, εξηγεί το λόγο της επέμβασης. “Το πρόβλημα είναι ότι το ατύχημα συνέβη προς το τέλος της σεζόν. Στο πρώτο χειρουργείο που έκανε, μου τοποθέτησαν μεταλλικούς ήλους, που πρέπει να παραμείνουν στη θέση τους για τουλάχιστον ένα χρόνο. Έγινε το Σεπτέμβριο, οπότε φέτος θα μείνω έτσι και θα έχει γίνει η επέμβαση για την αφαίρεση τους στο τέλος της σεζόν. Αλλά αυτό δεν πρόβλημα, δεν το νιώθω. Ξέρω ότι είναι εκεί, αλλά δεν έχει σημασία », λέει ο Rossi.

Related Posts