Ο Vinales, ταχύτερος της δοκιμής MotoGP στο Montmelo μετά τον αγώνα – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Photo – Reportage © Ioanna Fiotaki:

Στο τέλος της δοκιμής και στον τελευταίο του γύρο ο Ισπανός της Yamaha έγραψε τον καλύτερο χρόνο της δοκιμής με 1:38.967.

Ο Viñales όπως μας εχει συνηθίσει στις δοκιμές να κάνει συνήθως τον ταχύτερο χρόνο, ετσι και σε αυτήν την δοκιμή μετά τον άτυχο για αυτόν χθεσινό αγώνα στην Catalunya, έγραψε τον ταχύτερο γύρο της ημέρα, μόλις στον τελευταίο του γύρο από τους 98 συνολικά γύρους!

Η “μεγάλη είδηση” της ημέρας ήταν η επιστροφή του Dani Pedrosa , ο οποίος έκανε 51 γύρους στην πρώτη δοκιμή με το KTM, κάνοντας καλύτερο χρόνο 1:41.824, τελειώνοντας στην τελευταία θέση (25η) με 2,8 δευτερόλεπτα διαφορά από τον πρώτο. Αυτή ήταν η πρώτη δημόσια δοκιμή του Ισπανού θρύλου  πλέον, μετά τις ιδιωτικές δοκιμές που έκανε τον Δεκέμβριο στην Jerez, τον Μάιο στο Mugello και την προηγούμενη εβδομάδα στο Μπρνο

Οι Morbidelli και Márquez τελείωσαν πίσω από τον Vinales συμπληρώνοντας την πρώτη τριάδα.

Ο Marc Márquez είχε μια πολύ παραγωγική μέρα, αφού δοκιμάσει τρείς διαφορετικές μοτοσυκλέτες και έκανε συνολικά 80 γύρους. Επίσης είχε μια πτώση στη στροφή 4.

Ο Álex Rins τερμάτισε στην τέταρτη θέση, με τον Fabio Quartararo να ολοκληρώνει την κορυφαία 5αδα.

Οι Francesco Bagnaia, Takaaki Nakagami, Joan Mir, Jack Miller και Cal Crutchlow ολοκλήρωσαν την κορυφαία δεκάδα!

Οι δύο επίσημοι οδηγοί της Ducati, Petrucci και Dovizioso τελείωσαν την δοκιμή, 11ος και 12ος, αντίστοιχα. Οι οδηγοί της Ducati δοκίμασαν σήμερα ένα νέο πλαίσιο με το οποίο ο Dovi δήλωσε ικανοποιημένος.

Ο Tito Rabat και ο Valentino Rossi έκλεισαν την 14αδα των οδηγών που τέλειωσαν την δοκιμή όλοι μέσα σε ένα δευτερόλεπτο!

Όσο για τον Jorge Lorenzo , τερμάτισε στην 17η θέση σε μια μέρα που σηματοδότησε η μεγάλη πτώση που είχε στην πρώτη ώρα των δοκιμών στη στροφή 9 και η δοκιμή σταμάτησε για λίγα λεπτά. Ευτυχώς, η πτώση δεν είχε τραυματισμό για τον Ισπανό, ο οποίος δεν μπόρεσε να συνεχίσει την δοκιμή του.

Related Posts