Ο Johann Zarco θέλει να κάνει το ίδιο που έκανε ο Folger στο Sachsenring και να βρεθεί στο βάθρο

Πριν το σύντομο καλοκαιρινό διάλειμμα που θα κάνει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ολόκληρο το MotoGP θα ταξιδέψει στη Γερμανία αυτό το Σαββατοκύριακο για τον ένατο γύρο της σεζόν του 2018.

Ο Johann Zarco, είναι πρόθυμος να συνεχίσει την πρόοδο που σημείωσε κατά τη διάρκεια του προηγούμενου Grand Prix στο Assen, όπου ήταν σε θέση να ακολουθήσει το γκρούπ στην κορυφή.

Johann Zarco: «Το Sachsenring στη Γερμανία είναι μια μικρή πίστα, αλλά πολύ ενδιαφέρουσα και πολύ ωραία. Κάποιες φορές είχαμε πολύ βροχή, αλλά ακόμα και τότε, η πίστα πρόσφερε απίστευτη πρόσφυση, κάτι που με δυσκολεύει λίγο, γιατί είναι απλά απίστευτο πώς μπορείτε να πλαγιάσεις την μοτοσυκλέτα σε τόσο πολύ στο βρεγμένο. Χρειάζεσαι κάποιο χρόνο για να το συνηθίσεις».

«Όταν είσαι σε στεγνό είναι διαφορετικά, απλώς ελπίζω ότι θα είναι ζεστές οι συνθήκες, καθώς θα αισθανόμαστε καλύτερα, επειδή είναι κυρίως αριστερόστροφη πίστα και η δεξιά πλευρά του ελαστικού θα είναι πάντα κρύα. Πέρυσι, τερμάτισα στην ένατη θέση και ο πρώην συμπαίκτης μου ο Jonas έκανε ένα απίστευτο αγώνα στο σπίτι του και θα ήθελα να καταλάβω τι ακριβώς έκανε για να το επαναλάβω και εγώ και να βρεθώ στο βάθρο του Sachsenring, κάτι που θα ήταν φανταστικό.»