Παρουσίαση της Αγωνιστικής ομάδας του Λευτέρη Πίππου – Video – Φωτογραφίες

Την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017 βρεθήκαμε στον χώρο του Motodirect όπου ο πολυπρωταθλητής Λευτέρης Πίππος παρουσίασε την αγωνιστική ομάδα του για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2017.Εντυπωσιακό ήταν το πρώτο θέαμα που αντικρίσαμε, αφού βρεθήκαμε μπροστά σε ένα box στημένο μέσα στον χώρο του καταστήματος, ένα box που βλέπουμε μονό στις ξένες πίστες, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες!

Δημοσιογράφοι του χώρου, χορηγοί και υποστηρικτές του Λευτέρη Πίππου και κόσμος των αγώνων ήταν εκεί για να σταθούν στον πλάι του τρεις φορές πρωταθλητή Ταχύτητας, Λευτέρη Πίππου, για την νέα αγωνιστική χρονιά!

Την εκδήλωση άνοιξε ο Λευτέρης Ρηγόπουλος, υπεύθυνος για την σχεδίαση της καταπληκτικής νέας εμφάνισης της ομάδας του Λευτέρη Πίππου, όπου αμέσως μετά πήρε το λόγο και ευχαρίστησε όλους όσους τον στηρίζουν με οποιοδήποτε τρόπο.

Ο Αντρέας Κοσκινάς, αγωνιστικός διευθυντής της Yamaha πήρε το λόγο και είπε τι ήταν αυτό που έκανε την Yamaha να υποστηρίζει για δεύτερη χρονιά τον Λευτέρη Πίππο!

Στην συνέχεια έγιναν τα αποκαλυπτήρια των νέων χρωμάτων της μοτοσυκλέτας του Λευτέρη Πίππου, μια Yamaha R1 στα χρώματα των βασικών χορηγών του Λευτέρη Πίππου, που είναι η Yamaha, η Valvoline και το Motodirect, για αυτό και το όνομα της ομάδας είναι «Yamaha Racing – Valvoline – Motodirect».

Η Αγωνιστική ομάδα του Λευτέρη Πίππου θα αποτελείτε κυρίως από τον Λευτέρη Πίππο σαν οδηγό, τον Βασίλη Γούλα σαν μηχανικό, τον Γιάννη Μαρινάκη και με συμβουλευτικό ρόλο ο για πολλά χρονιά Υπεύθυνος του Αγωνιστικού τμήματος της KTM, Στάθης Κοσμίδης!

Για αρκετή ώρα ο Λευτέρης Πίππος έβγαλε φωτογραφίες με φίλους και υποστηρικτές και βέβαια έκανε και μικρές συνεντεύξεις με δημοσιογράφους.

Ο Λευτέρης Πίππος έδωσε υπόσχεση για μια καλή αγωνιστική χρονιά από μεριάς του και την προσπάθεια του για την κατάκτηση ενός τρίτου πρωταθλήματος στην μεγάλη κατηγορία.

Η συνέχεια στην πίστα των Μεγάρων για τον 1ο αγώνα της σεζόν στις 1 και 2 Απριλίου 2017!

Δείτε το Video από την παρουσίαση και την συνέντευξη που μας έδωσε ο Λευτέρης Πίππος

VIDEOΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ