Πριν τον 2ο αγωνα του ΠΠΤ 2018 στην Τρίπολη, ας θυμηθούμε τι έγινε στον 1ο αγώνα στα Μέγαρα – Φωτογραφίες – Video

Εν όψη του 2ου αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας 2018 που θα γίνει στην Τρίπολη την Κυριακή 29 Απριλίου 2018, ας θυμηθούμε τι έγινε στον προηγούμενο αγώνα και δείτε ένα βίντεο με τα Highlight όλων των κατηγοριών παρακάτω!

Ο Φώτης Τσαλίκης ήταν ο νικητής στην μεγάλη κατηγορία SUPERBIKE, του 1ου αγώνα της σεζόν του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας 2018 που έγινε στα Μέγαρα την Κυριακή 1 Απριλίου 2018.

Με μάχη τεσσάρων οδηγών ξεκίνησε ο αγώνας με τον  Συνιώρη να είναι επικεφαλής  και τον Τσαλίκη –Μπεγνή-Πίππο ακριβώς πίσω του.  Στον 18 γύρο ο Συνιώρης έχασε τα φρένα στην είσοδο της Κ6 στην προσπάθεια του να περάσει τους ποιο αργούς αναβάτες μπροστά του, με αποτέλεσμα να πέσει και να παρασύρει και τον Δημήτρη Βάμβα, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω Video.

Την νίκη τελικά πήρε ο Φώτης Τσαλίκης με δεύτερο τον Μπεγνή, ενώ στην τρίτη θέση  τερμάτισε ο Γιώργος Μαρκεσσίνης με τέταρτο τον Λευτέρη Πίππο. Την πέμπτη θέση πήρε ο Δημήτρης  Προιος και την κορυφαία εξάδα έκλεισε ο Κώστας Ζαχαρόπουλος.

Στον περσινό αγώνα της Τρίπολης τον αγώνα είχε κερδίσει ο Σάκης Συνιώρης

 

Στην κατηγορία SUPERSPORT, ο Δημήτρης Καρακώστας ήταν ο μεγάλος νικητής!

Μάχη έγινε στους πρώτους γύρους για την πρώτη θέση με τον Δημήτρη Καρακώστα να επικρατεί και να ανεβαίνει στο πρώτο σκαλί του βάθρου.

Για την δεύτερη θέση πάλεψαν, Τριντής ,Παπαγεωργίου και Παπαγγέλου για αρκετούς  γύρους. Τελικά την μάχη για το βάθρο κέρδισαν ο Παπαγεωργίου την δεύτερη θέση και ο Τριντής την τρίτη.

Ο Δημήτρης Παπαγγέλου τερμάτισε τέταρτος σε ένα μοναχικό αγώνα από την μέση και μετά. Άλλη μια μάχη έδωσαν Μίχας –Τζορτζόπουλος για την πέμπτη θέση. Ο Μίχας τελικά κέρδισε  την πέμπτη θέση με τον Τζωρτζόπουλο να κλείνει την κορυφαία εξάδα.

Στον περσινό αγώνα της Τρίπολης τον αγώνα είχε κερδίσει ο Δημήτρης Καρακώστας

Στην κατηγορία RACING ο Ανδρέας  Λεφέβρ νίκησε τον πρώτο  αγώνα της χρονιάς μετά από μάχη με τον Χρήστο Παπανικολάου με τρίτο τον Γιώργο Κίτσο. Την τέταρτη θέση πήρε ο Αργυρίου Στυλιανός.

Στον περσινό αγώνα της Τρίπολης τον αγώνα είχε κερδίσει ο Λέανδρος Ντότσικας

Στην κατηγορίας SS300, ο Νίκος Ελευθεριάδης ήταν νικητής του 1ου αγώνα της σεζόν στα Μέγαρα.

Ο Ελευθεριάδης πήρε μια άνετη νίκη στα SS300, ενώ για δεύτερη θέση πάλεψαν ο Παναγιώτης   Κόκκινος με τον Μάκη Χατζηγιακουμίδη με νικητή τον Κόκκινο καθώς ο Χατζηγιακουμίδης είχε πτώση στην Κ9  που τον έκανε να χάσει την μάχη για την 2η θέση, αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκε και  συνέχισε και τερμάτισε τρίτος.

Στον περσινό αγωνα της Τρίπολης τον αγωνα ειχε κερδίσει ο Βασίλης Κορωνάκης!

Στην κατηγορία ΝΕΩΝ ο  Χρήστος Παπανικολάου ήταν ο νικητής της κατηγορίας στον 1ο αγώνα στα Μέγαρα, κάνοντας μια άνετη νίκη πάνω σε ένα Kawasaki 400 .

Μάχη για την δεύτερη θέση είχαμε μέχρι την μέση του αγώνα μεταξύ Μπαξισόγλου –Ελευθεριάδη, μια πτώση όμως του  Μπαξισόγλου τον έβγαλε έξω από τον αγώνα. Τρίτος τερμάτισε ο Κυριάκος Λιούτας.

Στον περσινό αγωνα της Τρίπολης τον αγωνα ειχε κερδίσει ο Νότης Παπαπαύλου

Ο Νίκος Μούρτζης ήταν ο νικητής της κατηγορίας OPEN του 1ου αγώνα της στα Μέγαρα

Στη μέση περίπου του αγώνα είχαμε την πτώση του Σπύρου Μουτόγλη  στην προσπάθεια του να βρεθεί στην πρώτη θέση.

Δεύτερος τελικά τερμάτισε ο Μάρκος Αγγελακόπουλος. Για  την τρίτη θέση έδωσαν μάχη ο Αναστάσιος Τζικάκης  και ο Γιώργος Χάλαρης  με νικητή τον Τζικάκη.

Στον περσινό αγωνα της Τρίπολης τον αγωνα ειχε κερδίσει ο

Δείτε ένα βίντεο με τα Highlight όλων των κατηγοριών του 1ου Αγώνα ΠΠΤ 2018 που έγινε στα ΜΕΓΑΡΑ την Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Δείτε την ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ πως έχει διαμορφωθεί μετά τον 1ο αγώνα (εδώ >>>).

Related Posts