Στην Σπάρτη την Κυριακή το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Supermoto – Ο Chareyre στην poleposition

Στην Σπάρτη θα κτυπάει αύριο η καρδιά του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Supermoto, στην πίστα Sparta Motul Racing Circuit, όπου θα γίνει ο 2ος αγώνας του  Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Supermoto, αλλά και ο 2ος Αγώνας Κυπέλλου Wolf Supermoto 2017, που διοργανώνονται από τον Αθλητικό Μοτοσυκλετιστικό Όμιλο Σπάρτης (ΑΜΟΣ).Μοναδική ευκαιρία για όλους να δουν ένα Παγκοσμιακού επιπέδου αγώνα κάνοντας παράλληλα και την εκδρομή του μέχρι την όμορφη Σπάρτη!

Σήμερα Σάββατο στην Σπάρτη ήδη ξεκίνησαν τα δοκιμαστικά αλλά και τα χρονομετρημένα για τις pole positions των αυριανών αγώνων.

Με όλους τους κορυφαίους αναβάτες της Ευρώπης να βρίσκονται στη Σπάρτη όπου θα τους απολαύουμε αύριο να αγωνίζονται με τις μοναδικές Supermoto μοτοσυκλέτες τους!

Μετά την πρώτη ελεύθερη δοκιμή το πρωί, όπου όλοι οι αναβάτες έπρεπε να μάθουν την πίστα στη Σπάρτη, ήρθε η δεύτερη ελεύθερη δοκιμή όπου εκεί άρχισαν να κατεβάζουν τους χρόνους πριν από τις κατατακτήριες το απόγευμα.

Ο σημερινός ηγέτης του Πανευρωπαϊκού  πρωταθλήματος  S2, Thomas Chareyre, αναβάτης της TM Factory Racing, έρχεται από μια νίκη στο πρώτο αγώνα έτοιμος να κερδίσει και πάλι.

Με έναν γύρο στο 1: 05: 941, ο μοναδικός αναβάτης κάτω από το 1:06, ο Thomas Chareyre πήρε την pole position στην Ελλάδα μπροστά από τον αναβάτη της BRT SWM, Marc-Reiner Schmidt. Την  τελευταία θέση στην πρώτη σειρά κέρδισε ο Diego Monticelli.
Δείτε τα αποτελέσματα


Για τον Ελληνικό Αγώνα Κυπέλλου Wolf Supermoto 2017 την pole position κέρδισε ο Γιάννης Κωνσταντινάκος, μπροστά από τον Σταυρο Κρεμάλα και τον Νικό Καρακώστα!
Δείτε τα αποτελέσματα