Συλλήψεις 7 ανηλίκων για κλοπές μοτοσυκλετών

Τέσσερις διαφορετικές υποθέσεις κλοπών μοτοσυκλετών από ανήλικους, εξιχνίασε η αστυνομία, αυτό το μήνα.

Συνολικά 7 ανήλικους συνέλαβε η Αστυνομία, στην Ξάνθη δυο διαφορετικές περιπτώσεις με 5 ανήλικους ηλικίας 15, 14, 13 και 12, στην  Αλεξανδρούπολη συνέλαβε ένα 17χρονο και στο Ηράκλειο έναν ακόμα ανήλικο και την μητέρα του για αμέλεια ανήλικου.

Θλιβερό φαινόμενο να βλέπουμε ανήλικους να συλλαμβάνονται για κλοπές και ακόμα ποιο θλιβερό είναι, ότι οι περισσότεροι ανήλικοι έχουν απασχολήσει ξανά την αστυνομία για το ίδιο αδίκημα.
Στις περισσότερες περιπτώσεις ευτυχώς οι μοτοσυκλέτες επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους άμεσα!

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τις περιπτώσεις μέσα από τις ανακοινώσεις της αστυνομίας.

KLOPES2Εξιχνιάστηκαν 4 κλοπές δικύκλων στην πόλη της Ξάνθης

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 4 ημεδαπών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, τέσσερις (4) κλοπές δίκυκλων οχημάτων, που είχαν διαπραχθεί κατά το μήνα Οκτώβριο του 2016, στην πόλη της Ξάνθης.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων (4) ημεδαπών, ηλικίας 15, 14, 13 και 12 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Αναλυτικότερα, από τις έρευνες των αστυνομικών, προέκυψε ότι οι δράστες, κατά το χρονικό διάστημα από 5 έως 23-10-2016, αφαίρεσαν από την πόλη της Ξάνθης, συνολικά τέσσερα (4) δίκυκλα (2 μοτοποδήλατα και 2 μοτοσικλέτες).

Σημειώνεται ότι και οι τέσσερις δράστες έχουν απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.


2193104fcee42dd79d113c6821b0b950Εξιχνίαση κλοπής δίκυκλης μοτοσικλέτας
Συνελήφθη 13χρονος ημεδαπός

Εξιχνιάστηκε ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας, που διαπράχθηκε, το βράδυ της 13-11-2016, στην Ξάνθη.

Συνελήφθη σήμερα (14-11-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες , στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 13χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην κατοχή του δράστη μία δίκυκλη μοτοσυκλέτα, την οποία όπως προέκυψε, είχε αφαιρέσει το προηγούμενο βράδυ από την πόλη της Ξάνθης.

Το αφαιρεθέν δίκυκλο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

silliyiΣυνελήφθη, ανήλικος ημεδαπός για κλοπή δίκυκλης μοτοσυκλέτας, στο Ηράκλειο

Επιπλέον, συνελήφθη 40χρονη ημεδαπή για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου

Συνελήφθη, χθες (10.11.2016) το μεσημέρι στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, ανήλικος ημεδαπός, για κλοπή δίκυκλης μοτοσυκλέτας. Επιπλέον συνελήφθη 40χρονη ημεδαπή για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Ειδικότερα, χθες (10.11.2016) το μεσημέρι από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας εντοπίστηκε ο ανήλικος να οδηγεί δίκυκλη μοτοσυκλέτα ιδιοκτησίας 41χρονου ημεδαπού την οποία, όπως προέκυψε, είχε αφαιρέσει σε προγενέστερο χρόνο και συνελήφθη.

Η δίκυκλη μοτοσυκλέτα αποδόθηκε στον παθόντα.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Εξιχνίαση κλοπής δίκυκλης μοτοσικλέτας – Αλεξανδρούπολη

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 2 ημεδαπών

Εξιχνιάστηκε ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας, που διαπράχθηκε, το βράδυ της 10/11-11-2016, στην Αλεξανδρούπολη.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 22 και 17 ετών, για κλοπή.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην αυλή της οικίας του 22χρονου μία δίκυκλη μοτοσυκλέτα, η οποία είχε κλαπεί την 10/11-11-2016 το βράδυ από την πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε η εμπλοκή και των δύο δραστών στη συγκεκριμένη υπόθεση, ενώ το αφαιρεθέν δίκυκλο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Σημειώνεται ότι και οι δύο δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.