14 April 2024
Παν.Πρ.Ταχ. 2019

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ 2ου & 3ου Αγώνα Παν. Πρωτ. Ταχ. ΣΕΡΡΕΣ 2019, πως και τι …

Η Αγωνιστική χρονιά του 2019 στην ταχύτητα συνεχίζεται με τον διπλό αγώνα των Σερρών, με τον 2ο και 3ο αγώνα της χρονιάς που διοργανώνει η ΛΑΜΣ στην πίστα των Σερρών, στην μοναδική κατ ουσία πίστα στην Ελλάδα, την μεγαλύτερη και ασφαλέστερη που έχουμε. Την Παρασκευή ξεκινά το τριήμερο 7-8 και 9 Ιουνίου, του διπλού αγώνα με τα επίσημα χρονομετρημένα δοκιμαστικά (Κατατακτήριες).

Για όσους δεν θυμούνται αξίζει να σημειωθεί ότι η Πίστα των Σερρών κατασκευάστηκε πριν από 21 χρόνια, το 1998 και φιλοξένησε δυο αγώνες του Πρωταθλήματος Ταχύτητας εκείνη την χρονιά!

Είναι η μόνη πίστα προδιαγραφών στην Ελλάδα! Έχει μήκος 3186 μέτρα, είναι δεξιόστροφη με 16 στροφές συνολικά!

Το ρεκόρ ταχύτερου γύρου το έχει ο Βούλγαρος Angel Karanyotov με 1:17.614 που έκανε στις 23 Μαρτίου 2019 στον αγώνα του Βαλκανικού Πρωταθλήματος στην κατηγορία Superbike, ενώ το ρεκόρ για Έλληνα οδηγό το έχει ο Χάρης Παρασκευόπουλος με 1.18.330, από τις 8 Απριλίου 2017 που σημείωσε στον αγώνα του Βαλκανικού Πρωταθλήματος!

Το ρεκόρ στην κατηγορία Supesport  το έχει ο Ιταλός Massimo Roccoli με 1.19.763 που έκανε στις 18 Σεπτεμβρίου 2016 στον 4ο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας, ενώ το ρεκόρ για Έλληνα οδηγό το έχει ο Δημήτρης Καρακώστας με 1:19.975 που έκανε στις 24 Μαρτίου 2019 στον αγώνα του Βαλκανικού Πρωταθλήματος!

Η πίστα των Σερρών είναι από τις αγαπημένες πίστες σχεδόν όλων των αναβατών, του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας, αφού είναι η πίστα που σε βάζει πραγματικά μέσα στο κλίμα που επικρατεί και στον υπόλοιπο κόσμο!

Την Παρασκεύη θα ξεκινήσουν τα επίσημα χρονομετρημένα δοκιμαστικά και οι χρονομετρημένες κατατακτήριες για τον 2ο και 3ο αγώνα της σεζόν και οι δηλωμένες συμμετοχές στο site της ΑΜΟΤΟΕ μέχρι την Τετάρτη το βράδυ που λήγει και η προκαθορισμένη προθεσμία είναι 43 συμμετοχές!*, (οι λιγότερες συμμετοχές για τις Σέρρες από τα προηγούμενα χρόνια!

SUPERBIKE (Πρωτάθλημα)

Στην μεγάλη κατηγορία SUPERBIKE έχουμε 8 συμμετοχές για τον 2ο και 3ο αγώνα της χρονιάς.

Στην κατηγορία βλέπουμε νέες συμμετοχές όπως αυτή του Δημήτρη Βάμβα και του Θανάση Ζάχου

Επίσης βλέπουμε τους  Δημήτρη Παπαγγέλου, , Μιχάλη Κουτσουμπού, Σωτήρη Μπεγνή, Λευτέρη Πίππου, Σάκη Συνιώρη και Φώτη Τσαλικη, ενώ βλέπουμε να απουσιάζει ο Γιώργος Μαρκεσσίνης, κάτι που είναι παράξενο μιας και σπάνια απουσιάζει από την σχάρα, και ελπίζουμε να είναι στον αγώνα με εκπρόθεσμη συμμετοχή!

Στην Μεγάλη κατηγορία θα έχουμε στον διπλό αγώνα, 2 Kawasaki ZX 10R, 4 Honda CBR 1000RR, και 2 Yamaha R1.

SUPERSPORT  (Πρωτάθλημα)

Στην SUPERSPORT έχουμε και πάλι 10 συμμετοχές όπως και στον πρώτο αγώνα. Η κατηγορία με τον υψηλότερο συναγωνισμό θα έχει πολύ ενδιαφέρον, και έτσι στην σχάρα εκκίνησης θα δούμε και πάλι τους κορυφαίους της κατηγορίας.

Στον διπλό αγώνα θα δούμε τον νικητή του  1ου αγώνα, Δημήτρη Καρακώστα, τον περσινό πρωταθλητή της κατηγορίας, Σταύρο Τριντή, τους δυο οδηγούς από το όμορφο νησί της Κρήτης, Τάσο Σκυριανόγλου και Άγγελο Ζινευράκη,  τον Αλεξ Παπαγεωργίου, τον Γιάννη Τζωρτζόπουλο, τον Βασίλη Ευθυμίου και τον Μενέλαο Κοντογιάννη, ενώ η νέα συμμετοχή για φέτος είναι αυτή του Δημήτρη Τσακαλάκη και του Στέφανου Δέσκα που ειναι δηλωμένος μόνο για τον 3ο αγώνα!

Στην μεσαία κατηγορία θα τρέξουν μέχρι στιγμής βάση των συμμετοχών, 4 YAMAHA R6 600 , 4 HONDA CBR 600 και 1 MV Agusta F3 675

RACING (Πρωτάθλημα)

Η κατηγορία Racing , έχει 7 συμμετοχές, αλλά θα είναι περισσότερες μιας και γνωρίζουμε ότι θα τρέξει και ο μικρός Γιάννης Περιστεράς και πιθανόν όπως και στους προηγούμενους αγώνες θα τρέξει και ο Χρήστος Παπανικολάου, απλά δεν τους δείχνει το σύστημα γιατί συμμετέχουν και σε άλλες κατηγορίες !

Θα δούμε τον νικητή του προηγούμενου αγώνα Λέανδρου Ντότσικα, καθώς και τους Αντρέα Λεφέβρ, Γιώργο Κίτσο, Ανδρέα Παργινό, Αλέξανδρο Αρναουτάκη και τις νέες συμμετοχές με τους Γιώργο Νιώρα, και Δημοσθένη Παπαντωνίου.

Μαζί με τα Racing θα τρέξει και η κατηγορία SS300 και ετσι θα είναι ο αγώνας με τους περισσότερους οδηγούς μέσα στην πίστα.

SUPERSPORT 300 (Κύπελλο)

Στην κατηγορία SS300 έχουμε  μόλις 1 συμμετοχή, αυτή του Αντώνη Λάσκαρη

Το πιθανότερο βέβαια είναι να δούμε στην κατηγορία να τρέξουν και οι περισσότεροι οδηγοί της κατηγορίας νέων όπως το είδαμε να γίνεται στον πρώτο αγώνα αλλά και πέρυσι  και απλά δεν βλέπουμε τις συμμετοχές γιατί όπως προαναφέραμε το σύστημα της ΑΜΟΤΟΕ δεν δείχνει τις συμμετοχές που θα αγωνίζονται σε δυο κατηγορίες.

Έτσι το πιθανότερο θα δούμε και τους Μπαξίσογλου, Σκούρτα και Γερακιανάκη στην ss300.

ΝΕΩΝ (Κύπελλο)

Η κατηγορία ΝΕΩΝ εχει μόνο 5 συμμετοχές χωρίς να φαίνεται φως στο βάθος του τούνελ για να πάρει τα επάνω της αυτή η τόσο ζωτικής σημασίας για το μέλλον κατηγορία !

Ο Χρήστος Παπανικολάου είναι δηλωμένος μονό στον 2ο αγώνα, (ίσως πρόκειται για λάθος) , ενώ βλέπουμε και τις 4 συμμετοχές που είχαμε στον 1ο αγώνα, με τους Θωμά Σκούρτα, Γιώργο Γερακιανάκη, Γιώργο Μπαξίσογλου και τον μικρότερο οδηγό του αγώνα, Γιάννη Περιστερά!

Έτσι θα δούμε 2 KTM 390 RC, 2 YAMAHA R3 320 και 1  Kawasaki 400 .

OPEN (Κύπελλο)

Στην κατηγορία OPEN έχουμε 12 συμμετοχές και πάλι όπως στον 1ο αγώνα, τις περισσότερες από όλες τις κατηγορίες!

Η κατηγορία έχει γίνει και πάλι Κύπελλο με βαθμολογία!

Στον αγώνα των Σερρών θα δούμε να αγωνίζονται ο ΚΩΣΤΑΣ ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ,  ΜΑΝΟΛΗΣ ΣΕΪΤΗΣ, ΗΛΙΑΣ ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ, ΤΕΓΟΣ ΓΕΏΡΓΙΟΣ, ΚΥΡΙΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΠΑΠΑΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΚΟΣ, ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΚΟΥΡΟΥΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ και ΤΣΑΒΔΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ. Ο  ΓΙΑΝΝΗ ΚΛΑΔΟΓΕΝΗΣ είναι δηλωμένος μόνο για τον  2ο αγώνα.

Ραντεβού ΟΛΟΙ στις Σέρρες όπου αυτό το Σαββατοκύριακο θα χτυπά η καρδιά της ταχύτητας δίπλα στους δικούς μας αγωνιζόμενους!

*Η παρακάτω λίστα είναι οι συμμετοχές που έχουν δοθεί στην ΑΜΟΤΟΕ μέχρι την Τετάρτη το βράδυ στις 12.00 και φαίνονται στο σύστημα  της ΑΜΟΤΕ. Αν υπάρχουν διπλές συμμετοχές, δηλαδή συμμετοχή του ιδίου οδηγού σε 2 κατηγορίες, το σύστημα δεν τους δείχνει. Επίσης κάποιοι οδηγοί μπορεί να δηλώσουν την συμμετοχή τους εκπρόθεσμα, μέχρι την Πέμπτη  το βράδυ στις 12 όπου και είναι η τελευταία προθεσμία για συμμετοχή.

SUPERBIKESUPERSPORTRACINGSS 300NEOIOPEN

7 ΒΑΜΒΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
37 ΖΑΧΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
42 ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
57 ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
83 ΜΠΕΓΝΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
91 ΠΙΠΠΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
95 ΣΥΝΙΩΡΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ
156 ΤΣΑΛΙΚΗΣ ΦΩΤΗΣ

7 ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
33 ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
44 ΤΡΙΝΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
52 ΖΙΝΕΥΡΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
55 ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
61 ΤΣΑΚΑΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
75 ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
81 ΣΚΥΡΙΑΝΟΓΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
337 ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ
59 ΔΕΣΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

25 ΝΙΩΡΑΣ ΓΕΏΡΓΙΟΣ
31 ΠΑΡΓΙΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
38 ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
42 ΛΕΦΕΒΡ ΑΝΔΡΕΑΣ
74 ΚΙΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
95 ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΜ
111 ΝΤΟΤΣΙΚΑΣ ΛΕΑΝΔΡΟΣ

18 ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

19 ΜΠΑΞΙΣΟΓΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ
35 ΓΕΡΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
41 ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΚΩΝ/ΝΟΣ
51 ΣΚΟΥΡΤΑΣ ΘΩΜΑΣ – ΑΘΑΝΑΣΙ

12 ΣΕΪΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
26 ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ
27 ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
31 ΤΕΓΟΣ ΓΕΏΡΓΙΟΣ
40 ΚΥΡΙΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
50 ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
92 ΠΑΠΑΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ
93 ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΚΟΣ
210 ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
222 ΚΟΥΡΟΥΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
480 ΤΣΑΒΔΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
34 ΚΛΑΔΟΓΕΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

– ΓΕΝΙΚΟΣ Κανονισμός 2019
– ΤΕΧΝΙΚΟΣ Κανονισμός 2019
– Προκήρυξη ΠΠΤ 2019

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events