ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ 5ου και 6ου Αγώνα Παν. Πρωτ. Ταχ. Μέγαρα 2019, πως και τι …

Η Αγωνιστική χρονιά για το 2019 στην ταχύτητα θα κλείσει με τον διπλό αγώνα, τον 5ο και 6ο της σεζόν στο αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων.

Την Παρασκευή θα ξεκινήσουν τα επίσημα χρονομετρημένα δοκιμαστικά και οι κατατακτήριες για τον 5ο και 6ο αγώνα της σεζόν 2019 και οι δηλωμένες συμμετοχές στο site της ΑΜΟΤΟΕ μέχρι την Τετάρτη το βράδυ, όπου λήγει και η προκαθορισμένη προθεσμία είναι 37 (38) συμμετοχές!*.

Στις 6 κατηγορίες που έχουμε φέτος βλέπουμε στην λίστα της ΑΜΟΤΟΕ στην OPEN έχει 10 συμμετοχές, στην  στην Racing 8 συμμετοχές, ενώ στην κατηγορία SS300 που τρέχει μαζί με την Racing έχουμε 1 συμμετοχή, στην κατηγορία των Νέων έχουμε 4 συμμετοχές, ενώ η SUPERSPORT θα έχει 6 συμμετοχές και τέλος η μεγάλη κατηγορία SUPERBIKE με 8 συμμετοχές!

SUPERBIKE (Πρωτάθλημα)

Στην μεγάλη κατηγορία SUPERBIKE βλέπουμε 8 συμμετοχές για τον διπλό 5ο και 6ο  αγώνα της χρονιάς.

Ο Μιχάλης Κουτσουμπός, επιστρέφει μετά από απουσία ενός αγώνα!

Μετά και τον 4ο αγώνα που έγινε στα Μέγαρα όπου είχαμε την 3η νίκη φέτος του Σωτήρη Μπεγνή, έχει τεθεί επικεφαλής της βαθμολογίας με 95 βαθμούς, και έχει κάνει μια διαφορά 30 βαθμών από τον δεύτερο στην κατάταξη Σάκη Συνιώρη, όπου είχε πτώση στον προηγούμενο αγώνα, με αποτέλεσμα να σπάσει την κλείδα του.

Το πρωτάθλημα έχει πλέον μεγάλο ενδιαφέρον αφού μαθηματικά ο τίτλος για το 2019 είναι ακόμα ανοικτός, αφού ο Συνιώρης παρόλο που εγχειρίστηκε, θα συμμετέχει στον τελευταίο διπλό αγώνα για να διεκδικήσει τον τίτλο, ενώ και ο τρίτος της βαθμολογίας είναι μόλις 3 βαθμούς πίσω από τον 2ο.

Έτσι αυτό το Σαββατοκύριακο όπως είναι φυσικό θα κριθεί και ο τίτλος!

Σε αυτόν τον αγώνα θα έχουμε, 3 Honda CBR 1000, 2 Kawasaki ZX 10R, και 3 Yamaha R1!

SUPERSPORT  (Πρωτάθλημα)

Στην SUPERSPORT την κατηγορία με τον υψηλότερο συναγωνισμό θα έχει 6 μόλις συμμετοχές και πάλι!

Απουσιάζουν οι δυο οδηγοί από την Κρήτη, Τάσος Σκυριανόγλου και Άγγελος Ζινευράκης που συμμετείχαν στους 3 προηγούμενους αγώνες.

Στην μεσαία κατηγορία φέτος έχουμε την καθολική κυριαρχία έως τώρα του Δημήτρη Καρακώστα με 4 νίκες σε 4 αγώνες!

Ο Δημήτρης Καρακώστας με 100 βαθμούς είναι στην κορυφή της βαθμολογίας, μπροστά από τον Αλεξ Παπαγεωργίου που έχει 72βαθμούς και  τον παρισινό πρωταθλητή, Σταύρο Τριντή που έχει 65 βαθμούς!
Ο τίτλο είναι μαθηματικά ακόμα ανοικτός, ενώ ο Δημήτρης Καρακώστας χρειάζεται μια ακόμα νίκη για να σφραγίσει τον τίτλο του 2019, που θα είναι ο πρώτος του τίτλο στην κατηγορία!

RACING (Πρωτάθλημα)

Η κατηγορία Racing , έχει 9 (10)  συμμετοχές!

Στην κατηγορία θα δούμε και πάλι τον Γιάννη Περιστερά, παρόλο που δεν τον βλέπουμε στις συμμετοχές, οι πληροφορίες μας λένε πως θα συμμετέχει στον αγώνα, αφού δεν μπόρεσε να τρέξει στον προηγούμενο αγώνα αφού ήταν πολύ πρόσφατος ακόμα ο τραυματισμός του!

Βέβαια στον αγώνα της κατηγορίας θα δούμε και τον Χρήστο Παπανικολάου που είναι δεύτερος στη βαθμολογία, αλλά δεν φαίνεται στις συμμετοχές επειδή συμμετέχει και στην κατηγορία ΝΕΩΝ.

Στην κατηγορία Racing ο τίτλος είναι ακόμα ανοικτός, με τον Λέανδρο Ντότσικα να κυριαρχεί στους 3 πρώτους αγώνες με 3 νίκες, ενώ στον 4ο αγώνα είχαμε νικητή τον  Χρήστο Παπανικολάου, που είναι τώρα με 73 βαθμούς, 22 βαθμούς πίσω από τον Λέανδρο Ντότσικα , που χρειάζεται 28 βαθμούς για να εξασφαλίσει τον 3ο του τίτλο στην κατηγορία!

Μαζί με τα Racing θα τρέξει και η κατηγορία SS300.

SUPERSPORT 300 (Κύπελλο)

Στην κατηγορία SS300 έχουμε στην λίστα μόλις 1 συμμετοχή!

Στην κατηγορία όμως θα δούμε σίγουρα και τον Θωμά Σκούρτα, τον Γιώργο Μπαξίσογλου! Αυτές οι συμμετοχές δεν φαίνονται στην λίστα επειδή συμμετέχουν και στην κατηγορία ΝΕΩΝ.

Στην κατηγορία πρώτος στην βαθμολογία είναι ο Γιώργος Γερακιανάκης με 90 βαθμούς, μόλις 7 βαθμούς μπροστά από τον Θωμά Σκούρτα, όπου θα παλέψουν για τον τίτλο του 2019!

ΝΕΩΝ (Κύπελλο)

Στην κατηγορία ΝΕΩΝ έχουμε 4 συμμετοχές στην λίστα της ΑΜΟΤΟΕ αλλά θα δούμε και τον Γιάννη Περιστερά αφού οι πληροφορίες μας λένε πως θα αγωνιστεί!

Ο Γιάννης Περιστεράς έχει 3 νίκες έως τώρα, ενώ στον προηγούμενο αγώνα δεν έτρεξε λόγω του τραυματισμού του. Επικεφαλής της βαθμολογίας είναι ο Χρήστος Παπανικολάου με 76 βαθμούς μετρά την νίκη του στον 4ο αγώνα και είναι μόλις με 1 βαθμό διαφορά από τον 2ο, ενώ κοντά τους είναι και ο Θωμάς Σκούρτας και λίγο ποιο πίσω ο Γιώργος Μπαξίσογλου. Έτσι όλα είναι ανοικτά και θα δούμε την μάχη του τίτλου και στους δυο αγώνες του Σαββατοκύριακου!

OPEN (Κύπελλο)

Στην κατηγορία OPEN βλέπουμε 10 συμμετοχές

Η κατηγορία έχει επανέρθει την σεζόν του 2019 και έχει γίνει και πάλι Κύπελλο με βαθμολογία, διορθώνοντας το κατά την άποψη μας λάθος που είχε γίνει τις δυο προηγούμενες χρονιές σε σχέση με την κατηγορία, όπου δεν υπήρχαν βαθμοί και κύπελλα!

Έτσι πρώτος στην βαθμολογία είναι ο Στέφανος Δέσκας με 75 βαθμούς και 3 νίκες, μπροστά από τον Ανδρέας Παπατριανταφύλλου που έχει 52 βαθμούς.

Και σε αυτή την κατηγορία ο τίτλος του 2019 θα κριθεί αυτό το Σαββατοκύριακο!

Ραντεβού ΟΛΟΙ στα Μέγαρα όπου αυτό το Σαββατοκύριακο θα χτυπά η καρδιά της ταχύτητας!

*Η παρακάτω λίστα είναι οι συμμετοχές που έχουν δοθεί στην ΑΜΟΤΟΕ μέχρι την Τετάρτη το βράδυ στις 12.00 και φαίνονται στο σύστημα  της ΑΜΟΤΕ. Αν υπάρχουν διπλές συμμετοχές, δηλαδή συμμετοχή του ιδίου οδηγού σε 2 κατηγορίες, το σύστημα δεν τους δείχνει. Επίσης κάποιοι οδηγοί μπορεί να δηλώσουν την συμμετοχή τους εκπρόθεσμα, μέχρι την Παρασκευή το βράδυ στις 12 όπου και είναι η τελευταία προθεσμία για εκπρόθεσμη συμμετοχή.

– ΓΕΝΙΚΟΣ Κανονισμός 2019
– ΤΕΧΝΙΚΟΣ Κανονισμός 2019
– Προκήρυξη ΠΠΤ 2019

– ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
– ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

SUPERBIKESUPERSPORTRACINGSS 300NEOIOPEN
7 ΒΑΜΒΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
42 ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
57 ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
81 ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
83 ΜΠΕΓΝΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
91 ΠΙΠΠΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
95 ΣΥΝΙΩΡΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ
156 ΤΣΑΛΙΚΗΣ ΦΩΤΗΣ

7 ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
33 ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
44 ΤΡΙΝΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
55 ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
75 ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
337 ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ

16 ΕΪΠΟΓΛΟΥ ΒΕΛΗΣ
31 ΠΑΡΓΙΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
33 ΣΤΑΜΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ
38 ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
42 ΛΕΦΕΒΡ ΑΝΔΡΕΑΣ
74 ΚΙΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
95 ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΜ
111 ΝΤΟΤΣΙΚΑΣ ΛΕΑΝΔΡΟΣ

18 ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

19 ΜΠΑΞΙΣΟΓΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ
27 ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
35 ΓΕΡΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
41 ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΚΩΝ/ΝΟΣ
51 ΣΚΟΥΡΤΑΣ ΘΩΜΑΣ – ΑΘΑΝΑΣΙ

40 ΚΥΡΙΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
46 ΤΣΙΓΟΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
50 ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
59 ΔΕΣΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
87 ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
92 ΠΑΠΑΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ
93 ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΚΟΣ
99 ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
146 ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ
222 ΚΟΥΡΟΥΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ