Τεράστια συμμετοχή στο Αντάμωμα Φίλων Μοτοσυκλέτας στις Ροβιές της Εύβοιας – VIDEO – Φωτογραφίες

Με σκοπό την ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας, το Αντάμωμα Φίλων Μοτοσυκλέτας που διοργανώθηκε το τριήμερο 1, 2 και 3 Οκτωβρίου στις Ροβιές της Εύβοιας βρέθηκε κοντά στους ανθρώπους που επλήγησαν από τις τελευταίες καταστροφικές πυρκαγιές.

25 λέσχες μοτοσικλετιστών από όλη την Ελλάδα και περίπου 1200 μηχανές, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις βρέθηκαν το τριήμερο στις Ροβιές της Εύβοιας, όπου οι εκδηλώσεις περιλάμβαναν εκτός της έμπρακτης στήριξης της τοπικής κοινωνία, έγινε και συναυλία με παραδοσιακά λαϊκά ρεμπέτικα τραγούδια και συναυλία με ροκ μουσική.

Ο Εμπορικός Σύλλογος της περιοχής εξέδωσε επίσημη ευχαριστήρια ανακοίνωση:
«1300 άτομα βρέθηκαν στις Ροβιές με 850 μηχανές από όλοι την Ελλάδα.
Από Κρήτη μέχρι Αλεξανδρούπολη.
Ευχαριστούμε θερμά όλο τον κόσμο τον διοργανωτή της εκδηλώσεις κ. Θέμη Μουντζούρη και τον υφυπουργό αγροτικής ανάπτυξης κ. Σίμο Κεδίκογλου που ανταποκρίθηκε κατευθείαν για να βοηθήσει να γίνει αυτή η εκδήλωση. Όπως και την δημοτική αρχή του δήμου Μαντουδίου λίμνης Αγίας Άννας»

Επίσης: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους του Δήμου στους εκατοντάδες επισκέπτες- μοτοσικλετιστές, τους διοργανωτές και τους χορηγούς», δήλωσε σ συγκινημένος ο αντιδήμαρχος Γιώργος Σταμούλος.

VIDEO

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πηγή: tvstar.gr – evima.gr – palmosev.gr

Related Posts