Το MXGP της Παταγονίας στην Αργεντινή ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ λόγω του κοροναϊού

Ο κορωναϊός συνεχίζει να χτυπά σε όλο το πλανήτη, με φυσικό επακόλουθο να παίρνονται αυστηρά μέτρα από όλες τις χώρες!

Συνέπεια αυτών των μέτρων είναι να αναβάλλονται πάρα πολλοί αγώνες σε όλο το κόσμο, μεταξύ αυτών και αγώνες μοτοσυκλέτας σε εθνικά και παγκόσμια πρωταθλήματα.

Ένας ακόμα αγώνας που αναβάλλεται είναι αυτός του παγκοσμίου πρωταθλήματος Motocross MXGP στην Αργεντινή.

Παρακάτω διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της FIM:

«Η FIM και η Infront Moto Racing με λύπη ενημερώσει ότι λόγω της επιδημίας κορωνοϊού, το MXGP της Παταγονίας, στην Αργεντινή, που έχει προγραμματιστεί για τις 21 και 22 Μάρτιου  αναβάλλεται. 
Η νέα ημερομηνία για τον γύρο της Αργεντινής θα ανακοινωθεί σύντομα.

Λόγω απόφασης του Υπουργού Υγείας της Αργεντινής να αναβάλει οποιαδήποτε διεθνή γεγονότα κατά τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, η Infront Moto Racing, σε συμφωνία με την FIM και τον τοπικό διοργανωτή + Eventos SA, καθώς και τις αρχές της Αργεντινής, αναγκάζεται να αναβάλει το MXGP της Παταγονίας στην Αργεντινή και να τον πραγματοποιήσει σε μεταγενέστερη ημερομηνία του έτους.

Η FIM και η Infront Moto Racing, μαζί με τους εθνικούς διοργανωτές, εργάζονται για να διατηρήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο την υγεία όλων όσων συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross FIM καθώς και το πρόγραμμα του Championship. ο στόχος είναι να βρεθεί μια εφικτή ημερομηνία. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με μια ακριβή ημερομηνία θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα.

Η Διεθνής κατάσταση παρακολουθείται καθημερινά από τον Ανάδοχο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Μοτοκρός FIM και την FIM. Περισσότερες λεπτομέρειες για τη νέα ημερομηνία θα κυκλοφορήσουν σύντομα, αλλά εν τω μεταξύ, για άλλη μια φορά, ζητάμε από όλους μεγάλη αίσθηση ευθύνης.»