Το Team Korakis Repsol στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2019

Μετά το δυναμικό παρόν της ομάδας Team Korakis Repsol, στο τέλος του 2018, η ομάδα ανακοινώνει την συμμετοχή της στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ταχύτητας 2019.

Με βασικό χορηγό την Repsol,η ομάδα Team Korakis Repsol θα συμμετέχει με δυο οδηγούς στην κατηγορία Racing 250, καθώς και στην κατηγορία open.

Ο Βελής Είπογλου συνεχίζει και φέτος στην ομάδα, ενώ για το 2019 στην ομάδα ενσωματώθηκε και ο Στάμου Βασίλης (Team33MGR) οδηγός της κατηγορίας Racing 250

Δηλώσεις Βασίλη Κοράκη, υπεύθυνου και μηχανικού της ομάδας:

Με την εταιρία Repsol μας ενώνουν χρόνια συνεργασίας, και είμαι ευτυχής που το 2019 θα τους έχουμε επισήμους χορηγούς, με μοτοσικλέτες βαμμένες στα επίσημα χρώματα της εταιρίας για το 2019! Είμαστε πανέτοιμοι για τον πρώτο αγώνα στην Τρίπολη στις 5 Μαΐου.

Δηλώσεις Στάμου Βασίλη, οδηγού:

Είναι τιμή μου να οδηγώ μια μοτοσικλέτα με τα χρώματα της Repsol, είμαι πολύ αισιόδοξος για το φετινό πρωτάθλημα ,και δουλεύουμε πολύ πάνω σε αυτό, και σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και στην μοτοσικλέτα μου, με τον Βασίλη Κοράκη.

Δηλώσεις Βελή Είπογλου, οδηγού:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον Βασίλη Κοράκη που για άλλη μια χρονιά θα είμαι στην ομάδα του. Για το 2019 ο αρχικός σκοπός μας, είναι να κάνουμε καλούς αγώνες προσπαθώντας κάθε φορά για το καλύτερο.

Χορηγοί της ομάδας:
Repsol
PETROLMAK S.A.
Εταιρεία λιπαντικών Λεβέντη Π.- Μανίκας Α. ΟΕ
Χορηγός επικοινωνίας BIKERSPIRIT

Χορηγοί στην μοτοσικλέτα του Στάμου Bασίλη
ΑΓΡΟΕΦΟΔΙΑ Στο  Μαντούδι Ευβοιας
Coffe Racer Στην Χαλκιδα
SIX DAYS Στην Θεσσαλονίκη

Χορηγοί στην μοτοσικλέτα του Βελή Είπογλου
Mattatoio club
Locker kos
Boschetto
Moto Garage Racing
KENTRIKON TRAVEL-Αλεξης Μαρκόγλου

Related Posts