Η Yamaha Motor Europe παρουσίασε τις αγωνιστικές τις ομάδες 2015 – Φωτογραφίες

Η Yamaha Motor Europe παρουσίασε σε μια λαμπρή εκδήλωση τις αγωνιστικές τις ομάδες του 2015 σε πολλαπλές κατηγορίες τόσο σε αγώνες ταχύτητας και αντοχής όσο και σε αγώνες εκτός δρόμου. AP1_2288

Η ειδική εναρκτήρια εκδήλωση στα κεντρικά γραφεία της Movistar Yamaha MotoGP Team στο Gerno di Lesmo στην Ιταλία ήταν εντυπωσιακή με εννέα ομάδες να παρουσιάζουν τα νέα τους χρώματα.

MSR
Με τις νέες τους μοτοσυκλέτες YZF-R1 και YZF-R1M, παρουσιαστήκαν οι ομάδες που θα τρέξουν στους αγώνες ταχύτητας , στο Ευρωπαϊκό Superstock 1000 , στο Βρετανικό πρωτάθλημα Superbike BSB, στους αγώνες Endurance World champions όπου θα υπερασπιστούν τον τίτλο τους και θα συμμετέχουν σε αγώνες όπως το θρυλικό 24ωρο Le Mans, στον 8ωρο της Suzuka και φυσικά, στο 24ωρο Bol d’Or!

BSB_Team
Επίσης η Yamaha θα Επιστρέψει στην ηπειρωτική Ευρώπη στο IDM Superbike Γερμανικό Πρωτάθλημα.

AP1_2176
Επίσης παρουσιαστήκαν και οι ομάδες των off road αγωνισμάτων που θα συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MXGP με την νέα YZ450FM. Επίσης θα έχουν συμμετοχή και στην κατηγορία ΜΧ2.
Η Yamaha θα στηρίξει επίσημα ομάδα στο FIM Enduro Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
Η σεζόν 2015 θα έχει μια ανανεωμένη αγωνιστική υποδομή για να προσφέρει την καλύτερη υποστήριξη στις Επίσημες αγωνιστικές ομάδες Yamaha Motor Europe Racing

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner