Άνοιξαν οι εγγραφές για συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο YZ bLU cRU FIM για μία θέση στον Μεγάλο Τελικό SuperFinale bLU cRU 2022

Η Yamaha Motor Europe ανακοινώνει με ευχαρίστηση ότι η εγγραφές έχουν πλέον ανοίξει για τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα 2022 YZ125, YZ85 και YZ65 bLU cRU FIM.

Ένα πρόγραμμα, στο οποίο οι συμμετέχοντες μπορούν να διαγωνιστούν για 1 από τις 120 θέσεις στην πύλη στον Μεγάλο Τελικό YZ bLU cRU SuperFinale, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το 2022 στον τελικό γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος FIM Motocross.

Επιπρόσθετα στην προσφορά μιας μοναδικής ευκαιρίας, ένας οδηγός σε κάθε τάξη YZ cup θα λάβει πολύτιμη υποστήριξη από τη Yamaha Motor Europe, το 2023.

Από το 2015, ο Μεγάλος Τελικός του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου YZ125 bLU cRU FIM SuperFinale αποτελεί το καλύτερο γεγονός για νέους οδηγούς μοτοσυκλέτας, ώστε να βρουν μια θέση στον κόσμο των επαγγελματικών αγώνων, καθώς είναι μία ευκαιρία που επεκτάθηκε με επιτυχία στους οδηγούς YZ85 και YZ65, το 2019.

Το πρόγραμμα YZ bLU cRU FIM Europe Cup είναι πλέον ανοικτό σε αναβάτες που οδηγούν YZ125, YZ85 ή YZ65, σε ένα από τα εγκεκριμένα Εθνικά Πρωταθλήματα. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, οι οδηγοί θα συλλέξουν πόντους bLU cRU. Οι καλύτεροι 40 στην τάξη θα προσκληθούν να αγωνιστούν στον Μεγάλο Τελικό bLU cRU FIM Europe Cup SuperFinale, ο οποίος αναμένεται να πραγματοποιηθεί στον τελικό γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος FIM Motocross 2022.

Στον Μεγάλο Τελικό, οι καλύτεροι τρεις οδηγοί κάθε κατηγορίας, μαζί με δύο προσεκτικά επιλεγμένους αναπληρωματικούς οδηγούς από κάθε κατηγορία, θα λάβουν μία πρόσκληση στο bLU cRU Masterclass, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο τέλος της σεζόν.

Το bLU cRU Masterclass είναι ένα γεγονός ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει σε νέους οδηγούς μία γεύση από όσα έχουν να δουν από τον κόσμο των αγώνων. Είναι επίσης ένα μέρος για φιλόδοξους οδηγούς, όπου μπορούν να λάβουν εξειδικευμένη καθοδήγηση και συμβουλές από τους εκπροσώπους της Yamaha Racing’s bLU cRU. Στο τέλος του Masterclass, το οποίο πραγματοποιείται για τρεις μέρες, ένας οδηγός YZ125 θα επιλεχθεί για να συμμετάσχει σε μία Ομάδα EMX125 υποστηριζόμενη από τη Yamaha, όπου θα διαγωνιστεί στο Πρωτάθλημα EMX125 το 2023, ενώ οι νικητές YZ65 και YZ85 θα λάβουν επιπρόσθετη υποστήριξη από τη Yamaha για τη νέα τους σεζόν.

Για οδηγούς που αναζητούν την καλύτερη ευκαιρία ώστε να ανεβάσουν την οδήγησή τους στο επόμενο επίπεδο, τώρα είναι η ώρα να λάβουν συμμετοχή. Ακολουθήστε τις οδηγίες στον εξής σύνδεσμο και ολοκληρώστε την εγγραφή σας το συντομότερο δυνατό. Οι εγγραφές κλείνουν στις 28 Φεβρουαρίου 2022.

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο YZ bLU cRU FIM 2022.