Απέλυσε τους δυο μηχανικούς που εμπόδισαν οδηγό να βγει από τα pit στο Aragon η Max Racing Team

Η Max Racing Team απέλυσε του δυο μηχανικούς που εμπόδισαν οδηγό να βγει από τα pit στο Aragon

Τα γεγονότα που προκάλεσαν την απόλυση αυτών των μηχανικών συνέβησαν στο Grand Prix τoυ Aragon, πιο συγκεκριμένα στην Moto3.

Δύο μηχανικοί της ομάδας Max Racing σταμάτησαν τον Adrian Fernández να βγαίνει από τα pits στο Q2 στο Aragon. Προφανώς αυτές οι εικόνες διαδόθηκαν γρήγορα στα κοινωνικά δίκτυα, οπότε έγινε αμέσως γνωστό ποιοι ήταν.

Σαν να μην έφτανε αυτό, λάδι στην φωτιά έριξε και το Video ντροπής που δημοσιεύτηκε κατά την διάρκεια του Grand Prix της Ταϊλάνδης στα κοινωνικά δίκτυα όπου ένας από τους μηχανικούς επιτέθηκε με πολλές γροθιές και κλώτσησε αναβάτη. Και όλες οι πληροφορίες λένε ότι αυτός είναι μηχανικός της  Max Racing Team και είχε σχέση με έναν από τους δύο που ενόχλησαν τον Fernández. Τελικά, επιβεβαιώθηκε από πληροφορίες ότι ήταν το ίδιο άτομο και προφανώς η τελική απόφαση ήταν η απόλυση των δύο μηχανικών της Max Racing Team.

Η δήλωση του του ιδιοκτήτη της ομάδας, Max Biaggi: «Προσωπικά ακολούθησα και συντόνισα τη διαδικασία επίσημης ειδοποίησης στα δύο μέλη της ομάδας μου, υπεύθυνα για τα γεγονότα κατά του αναβάτη Adrian Fernandez και της Tech3 KTM. Αφού ζήτησα επίσημα από τους ενδιαφερόμενους διευκρινίσεις και αιτιολογήσεις για το τι συνέβη, σύμφωνα με τις συμβατικές προδιαγραφές, φτάσαμε στον δυσάρεστο, αλλά απαραίτητο επίλογο. Ως ομάδα, πιστεύουμε ότι πρέπει να διαχωρίσουμε εντελώς τον δρόμο μας από εκείνους που είναι ένοχοι αντιαθλητικής συμπεριφοράς, καθώς και ενάντια σε κανόνες και κανονισμούς. Μια τέτοια ενέργεια δεν μπορεί και δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητη, ούτε απαρατήρητη. Η ζημιά στο όνομά μας είναι ανυπολόγιστη».