Dakar 2019 – Ημέρα 2: PISCO> SAN JUAN DE MARCONA – Ζωντανή ενημέρωση!

Παρακολουθήστε την ζωντανή ενημέρωση του Dakar 2019

19:30 Ο Matthias Walkner κερδίζει την 2η ειδική

19:30 Ο Matthias Walkner κερδίζει την 2η ειδική

Με τους επτά κορυφαίους να έχουν τερματίσει, ο Matthias Walkner ήταν ο ταχύτερος της 2η ημέρας, μπροστά από τον Αμερικανό Ricky Brabec για μόλις 22 δευτερόλεπτα, που ήταν επικεφαλής σχεδόν σε όλη την διαδρομή. Ο κάτοχος του τίτλου έστειλε έτσι ένα ισχυρό μήνυμα στους αντιπάλους του. Τρίτος ταχύτερος ο χθεσινός νικητής Joan Barreda, που διατηρεί το προβάδισμα στη γενική κατάταξη χάρη στη Τρίτη θέση.Ο Toby Price τελείωσε την 2η ειδική στην 4η θέση μπροστά από τον Pablo Quintanilla, τον Sam Sunderland και τον Γάλλο της Yamaha, Adrien van Beveren

19:11 Ο Walkner κλείνει την διαφορά από τον Brabec!

19:11 Ο Walkner κλείνει την διαφορά από τον Brabec!

Μόλις 40 χλμ. πριν από το τέλος της ειδικής στους αμμόλοφους, η μάχη για τη νίκη της ειδικής είναι πιο αβέβαιη από ποτέ! Ο Matthias Walkner έκλεισε την διαφορά μέσα σε μόλις 3 δευτερόλεπτα από τον Ricky Brabec. Ο Joan Barreda βρίσκεται στην 3η θέση, δύο λεπτά πίσω.

18:28 Ο Brabec ακόμα υπό πίεση

18:28 Ο Brabec ακόμα υπό πίεση

Ο Ricky Brabec συνεχίζει μια άψογη εμφάνιση την 2η μέρα, αλλά η νίκη του σταδίου δεν είναι σίγουρη για τον Αμερικανό, επειδή ο Matthias Walkner συνεχίζει να πιέζει τον αντίπαλό του, και είναι μόλις 48 δευτερόλεπτα πίσω. Οι δύο άνδρες έχουν ανοίξει ένα κενό από τον Joan Barreda, ο οποίος βρίσκεται 3 λεπτά πίσω, ενώ και ο Toby Price, είναι πίσω 4 λεπτά. Ο Kevin Benavides και ο Adrien Van Beveren είναι ακόμα σχεδόν 8 λεπτά πίσω από τον ηγέτη …

17:48 De Soultrait και Gonçalves στην δική τους αναμέτρηση

17:48 De Soultrait και Gonçalves στην δική τους αναμέτρηση

Η αρχή του Ντακάρ ήταν δύσκολη για τους Xavier de Soultrait και Paulo Gonçalves. Μακριά από το μπροστινό μέρος κατά τη διάρκεια του πρώτου σταδίου, οι δύο άντρες είναι ήδη πάνω από 7 λεπτά πίσω από τον6 ηγέτη μετά από 150 χλμ.

17:39 Brabec συνεχίζει να επιβάλλει το ρυθμό

17:39 Brabec συνεχίζει να επιβάλλει το ρυθμό

Ο Ricky Brabec εξακολουθεί να είναι επικεφαλής του δεύτερου σταδίου και έχει ακόμη ανοίξει λίγο την διαφορά του με τον Matthias Walkner ο οποίος τώρα είναι πίσω του 26 δευτερόλεπτα. Όσο για τον Joan Barreda, είναι τώρα σε απόσταση 2’48 πίσω από τον συμπαίκτη του, ενώ ο Kevin Benavides και ο Adrien Van Beveren χάνουν έδαφος.

17:21 Brabec και Walkner

17:21 Brabec και Walkner

Ο Ricky Brabec και ο Matthias Walkner διατηρούν έναν φοβερό ρυθμό στο δεύτερο στάδιο. Οι δύο άνδρες απέχουν μόνο ένα δευτερόλεπτο μεταξύ τους μετά από 100 χιλιόμετρα, ενώ ο Kevin Benavides αγωνίζεται να ακολουθήσει το ρυθμό και ήδη ακολουθεί σχεδόν 3 λεπτά πίσω!

16:49 Ο Brabec παίρνει το προβάδισμα9

16:49 Ο Brabec παίρνει το προβάδισμα

Ο Ricky Brabec είναι ένας άλλος άντρας στη μορφή στην αρχή αυτής της έκδοσης του Ντακάρ. Μετά από μια καλή ειδική χθες, ο Αμερικανός είναι στην επίθεση σήμερα και ήταν ο ταχύτερος αναβάτης μέχρι τώρα για να ολοκληρώσει τα πρώτα 50 χιλιόμετρα. Ο αναβάτης του HRC οδηγεί μπροστά από τον νικητή του Ντακάρ του 2018, Matthias Walkner, μόνο 10 δευτερόλεπτα. Ο Toby Price, ωστόσο, είχε πιο δύσκολο έργο για να βρει το σωστό ρυθμό σήμερα και ήδη υστερεί από τους κορυφαίους κατά 3 λεπτά.

15:44 Ο Barreda ξεκινά την ειδική

15:44 Ο Barreda ξεκινά την ειδική

Ο Joan Barreda ξεκίνησε την ειδική. Το νικητή του πρώτου σταδίου θα ακολουθήσει ο Pablo Quintanilla, ο Ricky Brabec και ο Adrien Van Beveren. Μία μεγάλη πρόκληση περιμένει τους οδηγούς σήμερα!

Οι Πρώτες εγκαταλείψεις της πρώτης ημέρας

Οι Πρώτες εγκαταλείψεις της πρώτης ημέρας

Το Ντακάρ έχει ήδη αποβεί μοιραίο για τις ελπίδες ορισμένων οδηγών. Ο Willy Jobard και ο Gabor Saghmeister ήταν οι πρώτοι που εγκαταλείψαν παρά το γεγονός ότι και οι δύο είναι θρύλοι του Dakar.

Ο Barreda θα ξεκινήσει πρώτος

Ο Barreda θα ξεκινήσει πρώτος

Μετά από την πρώτη ημέρα, ο Joan Barreda θα ξεκινήσει πρώτος με την αποφασιστική πρόθεση να σφυρηλατήσει το πλεονέκτημά του. Ωστόσο, ο Ισπανός θα πρέπει να προσέξει τους δαίμονες του από το παρελθόν και να μην ξεγελαστεί με την πρώτη ημέρα, αφού τώρα την δεύτερη ημέρα όλοι θα είναι έτοιμοι να δείξουν την αξία τους στη διαδρομή προς το San Juan de Marcona.

Η μεγάλη πρόκληση της 2ης ημέρας

Η μεγάλη πρόκληση της 2ης ημέρας

Μετά την “προθέρμανση” του πρώτου σταδίου, οι αγωνιζόμενοι θα φτάσουν στο επίκεντρο του θέματος με το δεύτερο στάδιο με διαδρομή 552 χλμ., συμπεριλαμβανομένου μιας ειδικής 342 χλμ. Θα είναι η ευκαιρία να ανοίξουν τα πρώτα κενά.

Στην σημερινή διαδρομή τα αυτοκίνητα θα ανοίξουν τον δρόμο και δεν θα είναι σε θέση να βασίζονται στις διαδρομές των μηχανών. Οι δεξιότητες πλοήγησης θα είναι πρωταρχικές …

DAKAR 2019 ΗΜΕΡΑ 2

ΣΤΑΔΙΟ 2 – Dakar 2019
8 Ιανουαρίου
PISCO> SAN JUAN DE MARCONA
553 km συνολικά – 342 km ειδική

Η δεύτερη μέρα του Ράλι Ντακάρ 2019μ η πλοήγηση θα είναι καθοριστική, οπότε ο πρώτος  που θα ξεκινήσει θα έχει την μεγαλύτερη πίεση. Ως ιδιαιτερότητα σε αυτό το στάδιο, τα αυτοκίνητα θα ξεκινήσουν πρώτα, βοηθώντας με κάποιο τρόπο στην πλοήγηση με τα ίχνη τους για τους υπόλοιπους.

Η πλοήγηση θα είναι καθοριστική. Οι μηχανικοί θα περιμένουν στο Σαν Χουάν ντε Μαρκόννα.

Μείνετε συντονισμένοι για να παρακολουθήσετε το Dakar για άλλη μια χρονιά με LIVE ενημέρωση και με καθημερινές ανασκοπήσεις της ημέρας, όπως μοναδικά κάνουμε κάθε χρόνο στην Eιδική σελίδα για το Dakar 2019 !