Dakar 2019 – Ημέρα 4: AREQUIPA> MOQUEGUA – Ζωντανή ενημέρωση!

Παρακολουθήστε την ζωντανή ενημέρωση του Dakar 2019

O Brabec κερδίζει την 4η ειδική

Ο αναβάτης της Honda, Ricky Brabec ολοκληρώνει στην κορυφή την τέταρτη ειδική του Ράλι Ντακάρ 2019 και πέρασε μπροστά στην γενική κατάταξη.

18:27 Ο Quintanilla έχει μείνει πίσω 17 λεπτά

18:27 Ο Quintanilla έχει μείνει πίσω 17 λεπτά

Ο Pablo Quintanilla είδε το προβάδισμα που είχε στη γενική κατάταξη, μετά από την χθεσινή του απόδοση, να εξαφανίζεται σε μια μέρα. Ο Χιλιανός είναι 17 λεπτά πίσω από τον Brabec στο CP4 και μπορεί να χάσει το προβάδισμα του rally σήμερα το απόγευμα.

18:20 Brabec οδηγεί προς τη νίκη

18:20 Brabec οδηγεί προς τη νίκη

Ο Ricky Brabec αύξησε και πάλι το προβάδισμα του από τους διώκτες του στο CP4. Μόλις λίγα χιλιόμετρα πριν από το τέλος, ο αναβάτης της Honda έχει τώρα μια απόσταση ασφαλείας 3’42 από τον Matthias Walkner. Ο Toby Price είναι πίσω κατά 6 λεπτά ενώ ο Sam Sunderland, μετά από μια ελαφρά πτώση, είναι 9’15 πίσω.

17:37 Το προβάδισμα του Brabec συνεχίζει να αυξάνεται

17:37 Το προβάδισμα του Brabec συνεχίζει να αυξάνεται

Ο Ricky Brabec φαίνεται να κατευθύνεται για τη δεύτερη νίκη του στο Ντακάρ. Αν ο Αμερικανός δεν κάνει κάποιο λάθος και συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό, θα μπορούσε να κάνει μεγάλη διαφορά στη γενική κατάταξη. Μετά από 300 χιλιόμετρα, ο Brabec έχει 3 λεπτά ​​διαφορά απο τον Matthias Walkner και 4’15 από τον Toby Price. Ο Kevin Benavides, ο Pablo Quintanilla και ο Xavier de Soultrait βρίσκονται πολύ πίσω από τον ηγέτη της ειδικής.

16:19 Οι Πρώτες μηχανές στην ουδέτερη ζώνη

16:19 Οι Πρώτες  μηχανές στην ουδέτερη ζώνη

Οι πρώτε 15 μηχανές βρίσκονται τώρα στην ουδέτερη ζώνη μήκους 55 χιλιομέτρων στο δρόμο για την έναρξη του τελευταίου τμήματος της ειδικής των 146 χιλιομέτρων, ένα τμήμα στο οποίο θα πρέπει να παραμείνουν σε επαγρύπνηση .

15:27 QUAD: Ο Gallego στην επίθεση

15:27 QUAD: Ο Gallego στην επίθεση

Τρίτη στη σκηνή χθες και στη γενική κατάταξη, ο Gustavo Gallego επιδιώκει να ασκήσει πίεση στον Nicolás Cavigliasso σήμερα. Ο Αργεντινός οδηγεί τον συμπατριώτη του 47 δευτερόλεπτα μετά από 50 χιλιόμετρα, ενώ ο Jeremias González Ferioli έχει ήδη χάσει σχεδόν 2 λεπτά.

15:25 Ο De Soultrait περισσότερο από 8 λεπτά πίσω

15:25 Ο De Soultrait περισσότερο από 8 λεπτά πίσω

Μετά τη νίκη του πρώτου ειδικού σταδίου χθες, ο Xavier de Soultrait έχει μια πολύ πιο δύσκολη μέρα σήμερα. Ο αναβάτης της Yamaha είναι ήδη πίσω από τον πρώτο Ricky Brabec κατά 8 λεπτά στο CP2.

15:05 Ο Brabec αυξάνει το πλεονέκτημά του

15:05 Ο Brabec αυξάνει το πλεονέκτημά του

Ο Ricky Brabec συνεχίζει να κερδίζει χρόνο σε όλους τους αντιπάλους του. Στο WP2, ο αναβάτης της Honda έχει τώρα το προβάδισμα 2’19 μπροστά ​​από τον Matthias Walkner και 2’33 πάνω από την Toby Price.

14:53 QUAD: Ο González Ferioli ξεκινά

14:53 QUAD: Ο González Ferioli ξεκινά

Ο Jeremias González Ferioli είναι ο πρώτος αναβάτης QUAD που θα ξεκινήσει την ειδική ημέρα, ακολουθούμενος μόνο 30 δευτερόλεπτα αργότερα από τον συμπατριώτη του Nicolás Cavigliasso, τον ηγέτη της γενικής κατάταξης, που πιθανόν να του ασκήσει σοβαρή πίεση!

14:37 Ο Brabec είναι η ταχύτερος μέχρι στιγμής

14:37 Ο Brabec είναι η ταχύτερος μέχρι στιγμής

Ο Ricky Brabec βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση στην αρχή του τέταρτου σταδίου. Μετά από 50 χιλιόμετρα, ο αναβάτης της Honda οδηγεί μπροστά από τον Matthias Walkner με 1’29. Ο Toby Price βρίσκεται τρίτος, 1’37 πίσω από τον Αμερικανό.

14:24 Ο Quintanilla φτάνει τον De Soultrait

14:24 Ο Quintanilla φτάνει τον De Soultrait

Ο Pablo Quintanilla ξεκίνησε την ειδική με πολύ γρήγορο ρυθμό. Ο αναβάτης της Husqvarna δεν φαίνεται να κάθεται στις δάφνες του και έχει σχεδόν προλάβει τον Xavier de Soultrait μετά από 50 χιλιόμετρα. Ο Kevin Benavides βρίσκεται 36 δευτερόλεπτα πίσω, λίγα δευτερόλεπτα μπροστά από τους Adrien Van Beveren και Stefan Svitko.

Ο De Soultrait ξεκίνησε

13:34 Ο De Soultrait ξεκίνησε

Την προγραμματισμένη ώρα, ο Xavier de Soultrait ξεκίνησε την ειδική ημέρα, η οποία θα χωριστεί σε δύο, με μια αρχική 205 χλμ., Μια ουδέτερη ζώνη 55 χλμ. Και στη συνέχεια το τελευταίο τμήμα της ειδικής των 146 χλμ. Σημειωτέον ότι ο Γάλλος θα ανοίξει το δρόμο για πρώτη φορά στην καριέρα του στο Ντακάρ.

Η Yamaha χάνει δυο οδηγούς

Η Yamaha χάνει δυο οδηγούς

Με την νίκη του Xavier de Soultrait και της τέταρτης θέσης του Adrien Van Beveren, η Yamaha είχε πολλά χαμογελά χθες, αλλά το σύννεφο σε αυτή την χαρά ήταν η εγκατάλειψη των δύο άλλων επίσημων αναβατών, οι οποίοι είχαν αποστολή να βοηθήσουν τους δυο πρώτους οδηγούς σε περίπτωση προβλημάτων. Ο Franco Caimi και ο Rodney Faggotter εγκατέλειψαν λόγω σπασμένων κινητήρων.

Quintanilla

Η χθεσινή ανατροπή και η απόσυρση του Joan Barreda ανοίγει ένα εντελώς νέο σενάριο. Ο Pablo Quintanilla, είναι πλέον στην κορυφή της γενικής κατάταξης.  Ο Χιλιανός μπορεί να περάσει συντηρητικά, αλλά οι αντίπαλοί του πρέπει να πολεμήσουν σκληρά για να αποφύγουν μια νέα ήττα και να κρατήσουν τις ελπίδες τους για νίκη στη Λίμα.

DAKAR 2019 4η ΗΜΕΡΑ - ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

ΣΤΑΔΙΟ 4 – Ντακάρ 2019
10 Ιανουαρίου – AREQUIPA> MOQUEGUA (Ειδική μαραθωνίου)
511 χιλιόμετρα συνολικά – 351 χιλιόμετρα ειδικά

Τέταρτη ημέρα του Ράλι του Ντακάρ 2019 . Σήμερα το Ντακάρ ξεκινά την ειδική μαραθωνίου, η οποία βρίσκεται ανάμεσα στην ειδική 4 και 5. Το στάδιο του μαραθωνίου χαρακτηρίζεται από την απουσία βοηθών και μηχανικών στο τέλος μιας ειδικής. Σε αυτή την περίπτωση, όλοι οι οδηγοί, και οι ανεξάρτητοι και οι επίσημες ομάδες πρέπει να επιδιορθώσουν τη μοτοσυκλέτα τους, χωρίς βοήθεια από κανέναν. Αυτό το στάδιο μαραθωνίου έχει διαφορετικούς προορισμούς / bivouacs για αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Στην περίπτωση των μοτοσικλετών, το bivouac θα βρίσκεται στο Moquegua.

Αυτό το στάδιο θα δοκιμάσει τους ποιο δυνατούς οδηγούς και τις πιο “αδύναμες” ομάδες.