Έκλεψαν φόρμα του Valentino Rossi από αντιπρόσωπο Yamaha στην Ισπανία – VIDEO

Η είδηση διέρρευσε μόλις την παραμονή του Grand Prix της Βαρκελώνης, ότι στη Λα Κορούνια, εκλάπη από τον επίσημο αντιπρόσωπο Manell Yamaha Motor, μια φόρμα του Valentino Rossi αξίας άνω των 25.000 ευρώ!

Στις 12 Μαΐου, στη Λα Κορούνια, κλάπηκε μια φόρμα του Valentino Rossi με αριθμό 7, σειρά του 2017, με την οποία ο πιλότος από την Tavullia είχε αγωνιστεί στο Κατάρ GP, κερδίζοντας την τρίτη θέση.

Ήταν από τις 2 Φεβρουαρίου στο επίσημο αντιπρόσωπο της Yamaha Motor Manell και κλάπηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας της 12ης Μαΐου από έναν άνδρα που διέφυγε πάνω σε ένα σκούτερ.

Η κλοπή καταγράφηκε από κάμερες παρακολούθησης, όπου μπορείτε να δείτε τον δράστη να σπάει με  ένα σφυρί την βιτρίνα και να παίρνει την αγωνιστική φόρμα σε μόλις 10 δευτερόλεπτα. Ο δράστης φορώντας γάντια και με το πρόσωπό του καλυμμένο, μπήκε στο κατάστημα στις 23:36 το βράδυ και πήρε το μοναδικό κειμήλιο.
Δείτε το VIDEO

Η φόρμα ήταν πλήρης, με αερόσακο και σύστημα ενυδάτωσης και ήταν εκεί για διαφημιστικούς σκοπούς ως πόλος έλξης για τους πελάτες, και ανήκε στην Dainese και έπρεπε να επιστραφεί μέσα σε λίγες εβδομάδες. Αν και είχε ασφάλιση σε περίπτωση κλοπής της τάξης των 25.000 ευρώ, η Manell Motor καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια και συνεργάζεται με την τοπική αστυνομία για να εντοπίσει τον κλέφτη. Είναι γνωστό ότι τόσο ο Valentino Rossi όσο και η Dainese διατηρούν τα ρούχα που χρησιμοποιούνται στο Πέζαρο κατά τη διάρκεια της αθλητικής καριέρας του, μερικά από τα οποία εκτίθενται στο νέο Μουσείο στη Βιτσέντζα.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner