Προς Πώληση μοναδική μοτοσυκλέτα MotoGP KTM RC16 2018

Υπάρχουν πολλές μοτοσυκλέτες που φεύγουν από το εργοστάσιο στο Mattighofen, αλλά σχεδόν κανένα δεν είναι τόσο αποκλειστικό όσο αυτό.

Η KTM κάνει μια αποκλειστική αγορά αφού μπορεί να προσφέρει σε δυο τυχερούς, δύο μοτοσυκλέτες MotoGP KTM RC16, προσφέροντας ένα μοναδικό κομμάτι της ιστορίας της Αυστριακής εταιρείας!

Μιλάμε για τις μοτοσυκλέτες που συμμετείχαν στους αγώνες για δύο σεζόν στους αγώνες MotoGP. Μόλις δύο εποχές του πλήρους χρόνου ανταγωνισμού στο δίκτυο MotoGP αργότερα και το RC16 ήταν μέρος του 2018 Valencia Grand Prix βάθρο εορτασμός.

Για το ποσό των 250.000 ευρώ μια μοναδική μοτοσυκλέτα MotoGP και όχι ρέπλικα, μπορεί να γίνει δική σας. Μια μοναδική μοτοσυκλέτα που συνοδεύεται από: ένα πλήρες αγωνιστικό σετ του Pol Espargaro, ένα υπογεγραμμένο από τον Pol Espargaro κράνος και την ευκαιρία να γίνει μέλος της Red Bull KTM Factory Team για ένα Σαββατοκύριακο, πρόσβαση και ξενάγηση στο paddock, μια συνάντηση και γνωριμία με τους Pol Espargaro και Johann Zarco, και διαμονή με την ομάδα της Red Bull KTM και του Red Bull Energy Station όλο το Σαββατοκύριακο σε Grand Prix της επιλογής σας.

Η KTM δηλώνει υπερήφανη για τις μοτοσικλέτες της που έχουν το READYTORACE DNA αλλά καμία δεν είναι πιο μοναδική και εκλεπτυσμένη  όπως το RC16.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές που διαθέτουν αυτό το ποσό, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με  το email: rc16@ktm.com για ενημέρωση.