Ο Nίκος Ελευθεριάδης νικητής της κατηγορίας SS300 στον 2ο αγώνα ΠΠΤ 2018 στην Τρίπολη

Ο Νίκος Ελευθεριάδης νικητής του 2ου αγώνα της σεζόν του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας 2018 της κατηγορίας SS300 που έγινε στην Τρίπολη την Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Ο αγώνας της κατηγορίας SS300 γίνεται μαζί με την κατηγορία Racing. Έτσι οι οδηγοί της κατηγορίας SS300 ξεκίνησαν , ο Νίκος Ελευθεριάδης από την 7η θέση της σχάρας, και pole position της κατηγορίας, ο Παναγιώτης  Κόκκινος από την 8η θέση και την 2η της SS300 και ο Μάκης Χατζηγιακουμίδης από την 10η και την 3η της  SS300.

Ο Νίκος Ελευθεριάδης πήρε μια άνετη νίκη στα SS300, δίνοντας μάχες για μια καλύτερη θέση μόνο με τις μοτοσυκλέτες τις Racing.

Την δεύτερη θέση πήρε  ο Παναγιώτης  Κόκκινος κάνοντας έναν μοναχικό αγωνα στην 2η θέση, παρόλο που πέρασε από τα πιτ γιατί έκανε Jump Start (εκίνησε ελάχιστα πριν σβήσουν τα κόκκινα φώτα που τιμωρείτε με διέλευση από τα pit).

Τρίτος τερμάτισε ο Μάκης Χατζηγιακουμίδης, που αντιμετώπιζε πρόβλημα με την μοτοσυκλέτα του, καθώς η επιλογή στην διάταξη της εξάτμισης ήταν λάθος και έβρισκε συνεχώς κάτω, κάτι που δεν τον άφησε να πιέσει όσο ήθελε για να κυνηγήσει κάτι καλύτερο.

Μετά και τον 2ο αγωνα επικεφαλής της βαθμολογίας είναι ο Νίκος Ελευθεριάδης με 50 βαθμούς.  (Δείτε εδώ την ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ >>)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΑ

R3RACE

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες φωτογραφίες και Video με high light του αγώνα !

Related Posts