ΕΠΙΣΗΜΟ: Ο Franco Morbidelli θα αγωνιστεί με την Ducati Pramac Racing για το 2024

Ο Franco Morbidelli υπέγραψε συμφωνία με την Ducati, σύμφωνα με την οποία ο Ιταλός αναβάτης θα ενταχθεί στην Pramac Racing Team για τη σεζόν του 2024 μαζί με τον Jorge Martin, και οι δύο θα οδηγούν το Desmosedici GP24.

Ο Franco Morbidelli ήταν 2ος στην τελική βαθμολογία στο MotoGP το 2020,  Παγκόσμιος Πρωταθλητής Moto2 το 2017 και ο Πρωταθλητής Ευρώπης στο Superstock 600 το 2013. Ο Franco Morbidelli θα επαναφέρει την ιταλική σημαία στο γκαράζ της ομάδας Pramac Racing τρεις σεζόν μετά τον Pecco Bagnaia.

Paolo Campinoti – Prima Pramac Racing Team Principal: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Φράνκο έρχεται στην οικογένειά μας για το 2024. Έχω μια εξαιρετική σχέση μαζί του και έχει αποδειχθεί πρωταθλητής σε πολλές περιπτώσεις. Είμαι βέβαιος ότι στην ομάδα μας, θα βρει τις κατάλληλες συνθήκες για να αγωνιστεί για τις θέσεις που του αξίζουν».

Gino Borsoi – Prima Pramac Racing Team Manager: «Είναι τιμή μου που έχω την ευκαιρία να δουλέψω με έναν πρωταθλητή όπως ο Φράνκο. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη σε αυτόν και το ταλέντο του. Είμαι σίγουρος ότι θα νιώσει πολύ άνετα στην ομάδα μας και μαζί θα πετύχουμε σπουδαία αποτελέσματα.»

Luigi Dall’Igna – Γενικός Διευθυντής της Ducati Corse: «Είναι χαρά μας να καλωσορίσουμε τον Franco Morbidelli στην ομάδα μας Pramac Racing που υποστηρίζεται από το εργοστάσιο για την επερχόμενη σεζόν, οδηγώντας ένα επίσημο Desmosedici GP. Ο Franco είναι αναβάτης με μεγάλο ταλέντο και εμπειρία, και σε περισσότερες από μία περιπτώσεις, έχει έδειξε τη δύναμη και την ταχύτητά του. Δεν είναι τυχαίο ότι το 2020, ήταν δεύτερος στο MotoGP, κερδίζοντας τρεις αγώνες Grand Prix. Είμαστε σίγουροι ότι, μαζί με την ομάδα της Pramac Racing και χάρη στην υποστήριξή μας, θα μπορέσει να δείξει όλες τις δυνατότητές του. Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε αυτή τη νέα συναρπαστική περιπέτεια μαζί».

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner