ΕΠΙΣΗΜΟ: Ο Takaaki Nakagami θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την LCR Honda στο MotoGP και το 2024

Η LCR Honda Idemitsu ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου με τον Nakagami και για το 2024, έτσι ο Ιάπωνας αναβάτης θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη δορυφορική ομάδα της Honda για έβδομη σεζόν πλέον.

Η LCR Honda Idemitsu είναι περήφανη που ανακοινώνει την ανανέωση του Ιάπωνα αναβάτη Takaaki Nakagami για τη σεζόν 2024. Ο 31χρονος Nakagami ανέβηκε στην κατηγορία MotoGP™ με την LCR Honda Idemitsu και από εκείνη τη στιγμή, τόσο ο αναβάτης όσο και η ομάδα εργάζονται ασταμάτητα για να αξιοποιήσουν στο έπακρο κάθε σεζόν. Είναι ένας από τους αναβάτες που γνωρίζουν καλύτερα τη Honda και λαμβάνοντας υπόψη την εμπειρία του, η ομάδα και το HRC συμφώνησαν με τον Nakagami για τον επόμενο χρόνο να συνεχίσουν να αναπτύσσουν τη μοτοσυκλέτα και να παλεύουν για τις θέσεις που έχουν σημασία.

Καθώς ήταν μαζί, ο Ιάπωνας αναβάτης επιβεβαίωσε την ικανότητα εργασίας, τη δέσμευση και το μαχητικό του πνεύμα όλα αυτά τα χρόνια, κάτι που ταιριάζει απόλυτα με τη φιλοσοφία της LCR. Ευχές για ένα καλύτερο μέλλον μαζί!

Lucio Cecchinello, LCR Honda Team Principal: «Είμαι περήφανος που βασίζομαι στον Nakagami για άλλη μια χρονιά. Είναι ένας γρήγορος αναβάτης που μπορεί να πάρει καλά αποτελέσματα και μαζί με το HRC, πιστεύουμε ότι είναι καιρός να συνεχίσουμε να πιέζουμε, καθώς είναι ένα από τα πιο έμπειρα παιδιά με αυτή την μοτοσυκλέτα. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να παλέψουμε για τις θέσεις που στοχεύουμε».

Takaaki Nakagami, αναβάτης LCR Honda IDEMITSU: «Αισθάνομαι ότι η LCR είναι μέρος της οικογένειάς μου και, φυσικά, είμαι ενθουσιασμένος που θα είμαι μαζί τους για άλλη μια σεζόν. Θέλω να τους ευχαριστήσω και το HRC για την ευκαιρία, καθώς ξέρω ότι είμαστε καλή ομάδα. Τώρα ήρθε η ώρα να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά για να είμαστε έτοιμοι για το μέλλον».

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner