Η Ducati θα καθυστερήσει την παρουσίαση της ομάδας MotoGP αφου ο Jack Miller βρέθηκε θετικός στον Covid-19

Αλλαγή σχεδίων για την Ducati μία εβδομάδα πριν την παρουσίαση της ομάδας της για το 2022. Το εργοστάσιο του Borgo Panigale θα πρέπει να καθυστερήσει το λανσάρισμα της ομάδας MotoGP , που ήταν προγραμματισμένη για τις 28 Ιανουαρίου, λόγω του ότι βρεθηκε θετικος στον Covid-19 ο Jack Miller, οποτε ο Αυστραλός δεν θα μπορεί να ταξιδέψει για λίγες μέρες

Ήταν ο ίδιος που το ανακοίνωσε σήμερα το πρωί, μέσω των κοινωνικών του δικτύων, ότι μολύνθηκε.

Jack Miller (#43, Ducati Lenovo Team): «Δυστυχώς, βγήκα θετικός στον Covid-19, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορώ να ταξιδέψω στην Ευρώπη. Είμαι ακόμα σπίτι στην Αυστραλία και τα πάω καλά. Επειδή δεν έχω συμπτώματα, τουλάχιστον μπορώ να συνεχίσω την προπόνησή μου. Μου λείπετε όλοι και θα σας δω στη Σεπάνγκ για τη δοκιμή».

Η ανακοίνωση της Ducati αναφέρει:

“Αφού βρέθηκε θετικός στον Covid-19 την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου, ο Jack Miller δεν θα επιστρέψει στην Ευρώπη εγκαίρως για να λάβει μέρος στην επίσημη παρουσίαση – φωτογράφιση της ομάδας του 2022. Ο Μίλερ, ο οποίος είναι ασυμπτωματικός, βρίσκεται επί του παρόντος σε απομόνωση στην Αυστραλία και θα κάνει δεύτερο τεστ PCR την επόμενη εβδομάδα.

Επομένως, η παρουσίαση της Ducati Lenovo Team 2022, που είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 28 Ιανουαρίου, θα αναβληθεί για τις 7 Φεβρουαρίου 2022.”

Related Posts