23 February 2024
Husqvarna

Η Husqvarna παρουσίασε την ΝΕΑ συναρπαστική Supermoto FS 450 για το 2024 – VIDEO – Φωτογραφίες

Η Husqvarna παρουσίασε την νέα Supermoto FS 450 για το 2024

Βελτιωμένο με μια εκπληκτική νέα εμφάνιση για το 2024, το FS 450 της Husqvarna Motorcycles συνεχίζει να θέτει τα πρότυπα για τις αγωνιστικές μοτοσυκλέτες Supermoto.

Προσεκτικά εκλεπτυσμένο και εξειδικευμένο είναι κατασκευασμένο με εξαρτήματα εστιασμένα στον ανταγωνισμό για να εξασφαλίσει εξαιρετική απόδοση.

Το FS 450 διαθέτει νέο κάλυμμα σέλας υψηλής πρόσφυσης και λευκά, γκρι και κίτρινα γραφικά για μια πραγματικά ξεχωριστή εμφάνιση.

Φορά έναν δοκιμασμένο 4-χρονο κινητήρα SOHC 450cc, ενω τα χαρακτηριστικά του FS 450 μπορούν να ρυθμιστούν με ακρίβεια εκμεταλλευόμενοι τον εύχρηστο διακόπτη επιλογής χάρτη που είναι τοποθετημένος στο τιμόνι. Η ενεργοποίηση του Launch Control, του Traction Control και του καινοτόμου Quickshifter, για ακριβείς αλλαγές ταχυτήτων, είναι όλα ελεγχόμενα, ακόμη και σε σκληρή επιτάχυνση.


Το hydro-formed chromium molybdenum πλαίσιο εξασφαλίζει τα υψηλότερα επίπεδα ανάδρασης με ένα υποπλαίσιο αλουμινίου ενισχυμένο με polyamide που βοηθά στο χειρισμό και εξασφαλίζει άνεση. Με τον κινητήρα του τοποθετημένο μέσα στο πλαίσιο για ενίσχυση της  συγκέντρωσης μάζας και εξοπλισμένο με την τελευταία ανάρτηση WP, το FS 450 προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία στην πίστα για αναβάτες όλων των ικανοτήτων.


Συναρμολογημένο με ποιοτικό τρόπο και δοκιμασμένο σε αγώνες υλικό, συμπεριλαμβανομένων τροχών Alpina, συμπλέκτη Suter anti-hopping και φρένων Brembo υψηλής απόδοσης, το FS 450 είναι φτιαγμένο για αγώνες και είναι αναμφισβήτητα η πιο ισχυρή, και η πιο ολοκληρωμένη μηχανή supermoto με την καλύτερη οδική συμπεριφορά στον κόσμο σήμερα.

VIDEO

2024 Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 • Τα νέα γκρι και κίτρινα γραφικά δημιουργούν μια ξεχωριστή εμφάνιση
 • Νέο κάλυμμα σέλας υψηλής πρόσφυσης για βελτιωμένο έλεγχο σε σκληρή επιτάχυνση
 • Εργονομικό αμάξωμα για απεριόριστη κίνηση στη μοτοσυκλέτα
 • Υδροσχηματισμένο πλαίσιο από χρώμιο μολυβδαίνιο σχεδιασμένο να βελτιώνει τη συμπεριφορά κατά του squat
 • Ο αποδεδειγμένος κινητήρας SOHC παρέχει κορυφαία απόδοση στην κατηγορία και χαμηλό βάρος
 • Το Quickshifter εξασφαλίζει ομαλή και ακριβή αλλαγή ταχύτητας
 • Υδραυλικό σύστημα συμπλέκτη Brembo υψηλής απόδοσης
 • Η κατασκευή υβριδικού υποπλαισίου αλουμινίου-πολυαμιδίου παρέχει ειδικά υπολογισμένη ακαμψία και προηγμένη ανθεκτικότητα
 • Το μπροστινό πιρούνι WP XACT 48 mm με τεχνολογία AER προσφέρει προοδευτική απόσβεση στο τέλος της διαδρομής
 • Το πίσω αμορτισέρ WP XACT διαθέτει κύριο έμβολο βελτιστοποιημένο για CFD και ρυθμιστές χωρίς εργαλεία
 • Πολυλειτουργικός διακόπτης επιλογής χάρτη, ο οποίος ενεργοποιεί επίσης το Quickshifter, το Traction και το Launch Control
 • Τιμόνι ProTaper κορυφαίας ποιότητας
 • Ηλεκτρικός εκκινητής που τροφοδοτείται από μια ελαφριά μπαταρία Li-Ion 2,0 Ah

Μια συνοπτική επιλογή Τεχνικών Αξεσουάρ υψηλής ποιότητας είναι τώρα διαθέσιμη από τις αντιπροσωπείες της Husqvarna Motorcycles, η οποία επιτρέπει σε όλους τους αναβάτες να προσαρμόσουν το FS 450 τους. Κάθε εξάρτημα έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την απόδοση στην πίστα, να μειώνει το βάρος ή να προσθέτει ανθεκτικότητα σε αυτό το εξαιρετικό μηχάνημα supermoto.

Για βελτιωμένη ασφάλεια του αναβάτη και απεριόριστη απόδοση, μια premium συλλογή Functional Apparel ειδικά για supermoto συνδυάζει καινοτόμα τεχνικά χαρακτηριστικά για βελτιωμένη άνεση, προστασία και στυλ.

Το FS 450 2024 είναι πλέον διαθέσιμο παγκοσμίως από όλους τους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους της Husqvarna Motorcycles. Η διαθεσιμότητα μπορεί να διαφέρει από χώρα σε χώρα. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις τιμές και τη διαθεσιμότητα, ανατρέξτε στην εθνική θυγατρική ή εισαγωγέα της Husqvarna Motorcycles.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events