12 June 2024
Husqvarna

Η Husqvarna παρουσίασε τις νέες μοτοσυκλέτες Enduro 2023 – Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Η σειρά enduro της Husqvarna Motorcycles 2023 αντιμετωπίζει οποιαδήποτε πρόκληση off-road – οι αναβάτες enduro σε κάθε επίπεδο μπορούν να πέτυχουν τα καλυτέρα αποτελέσματα με τις κορυφαίες και καινοτόμες μοτοσυκλέτες αγώνων

Η Husqvarna Motorcycles είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη σειρά enduro TE και FE 2023, μια σειρά από επτά δίχρονες και 4χρονες μοτοσυκλέτες που θα οδηγήσουν τους αναβάτες enduro όλων των επιπέδων εμπειρίας και δεξιοτήτων στα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Οι δυναμικές επιδόσεις και η προηγμένη εργονομία συνδυάζονται στη γκάμα enduro του 2023 για να προσφέρουν ασυναγώνιστη ισχύ και οδική συμπεριφορά στον ανταγωνιστικό αναβάτη enduro.

Οι αναβάτες κάθε επιπέδου θα βρουν μια μοτοσυκλέτα που θα κερδίσει τους αγώνες. Η γκάμα μοντέλων αποτελείται από τα δίχρονα TE 150, TE 250 και TE 300 και τα τετράχρονα FE 250, FE 350, FE 450 και FE 501.

Ένα ξεχωριστό κοστούμι καταδεικνύει την προοδευτική προσέγγιση της Husqvarna Motorcycles στη σχεδίαση μοτοσικλετών εκτός δρόμου, εμπνευσμένη από τη Σουηδία. Τα σκούρα μπλε γραφικά με τον κίτρινο ελεκτρίκ τόνο χρησιμοποιούν τα γνωστά χρώματα σε ολοκαίνουριους συνδυασμούς για το 2023.

Η εργονομία των πλαστικών είναι ειδικά προσαρμοσμένη για να προσφέρει άνεση και έλεγχο, με στενά σημεία επαφής που καθιστούν εύκολη την εναλλαγή μεταξύ θέσεων οδήγησης. Μοναδικό για τις μοτοσυκλέτες Husqvarna, ένα υποπλαίσιο από σύνθετο άνθρακα ζυγίζει λίγο περισσότερο από 1 κιλό και έχει σχεδιαστεί για συγκεκριμένη ακαμψία χρησιμοποιώντας υπολογιστική δυναμική και συμβάλλει επίσης στον εξαιρετικό χειρισμό και την άνεση του αναβάτη.

Προσφέροντας αξεπέραστη ικανότητα απόσβεσης και άνεση, η συμβατή ανάρτηση WP κάνει ελαφριά τα πιο δυνατά χτυπήματα, παρέχοντας σε όλα τα μοντέλα TE και FE βέλτιστο χειρισμό και έλεγχο. Το μπροστινό πιρούνι XPLOR 48 mm διαθέτει λειτουργία split απόσβεσης και ρυθμιστές προφόρτισης εύκολης πρόσβασης. Στο πίσω μέρος, μια προοδευτική ανάρτηση, 300 mm διαδρομής και ισορροπία πίεσης στο αμορτισέρ απορροφούν κάθε αλλαγή επιφάνειας.

Ο προβλέψιμος έλεγχος κάνει τους αναβάτες με αυτοπεποίθηση, ικανούς να περάσουν και να οδηγήσουν άνετα σε οποιοδήποτε έδαφος. Τα υδραυλικά συστήματα φρεναρίσματος και συμπλέκτη BRAKTEC χρησιμοποιούνται σε όλη τη γκάμα enduro για τη συνεπή λειτουργία τους, ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα. Ο συμπλέκτης προσφέρει ομοιόμορφη φθορά και αξιόπιστη, διαμορφωμένη λειτουργία και το σύστημα φρένων είναι προσαρμοσμένο για οδήγηση enduro, με άφθονη ισχύ φρεναρίσματος και ακριβή ανάδραση.

Κατά την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος FIM SuperEnduro, ο Billy Bolt έδειξε ξανά το ασυναγώνιστα αποτελεσματικό τεχνικό πακέτο του FE 350 του. Μια νίκη που μεγαλώνει τη φήμη της Husqvarna Motorcycles και για άλλη μια φορά επιβεβαιώνει ολόκληρη τη σειρά enduro ως σημείο αναφοράς του ανταγωνισμού.

2023  Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Τα ολοκαίνουργια χρώματα, τα διακοσμητικά και τα διακριτικά σκούρα μπλε γραφικά με ηλεκτρικά κίτρινες ελεκτρίκ πινελιές συμβάλλουν σε μια μοναδική εμφάνιση και κοσμούν κομψά την εμπνευσμένη σουηδική σχεδίαση και συμπληρώνουν το νέο μεταλλικό μπλε του πλαισίου
  • Ένα σύνθετο υποπλαίσιο δύο τεμαχίων από ανθρακονήματα ζυγίζει λίγο περισσότερο από 1 κιλό και συμβάλλει σημαντικά στον εξαιρετικό χειρισμό και την άνεση του αναβάτη
  • Μπροστινά πιρούνια WP XPLOR και μονοσόκ WP XACT για σταθερή απόσβεση και εξαιρετικό χειρισμό
  • Δύο χάρτες με δυνατότητα εναλλαγής Ηλεκτρονικού Ψεκασμού Καυσίμου (EFI) σε τετράχρονα μοντέλα και έλεγχο πρόσφυσης. Δύο επιλέξιμες καμπύλες ανάφλεξης και αυτόματη ρύθμιση τροφοδοσίας καυσίμου σε 2 διαδρομές
  • Προηγμένη εξέλιξη σύνδεσης, κοινή με τη σειρά Motocross της Husqvarna, για βέλτιστο έλεγχο και άνεση
  • Pankl Racing Systems κιβώτιο 6 σχέσεων με ειδικές σχέσεις enduro για τέλειο έλεγχο σε όλες τις συνθήκες
  • Απαράμιλλη προσοχή στη λεπτομέρεια και εξαρτήματα υψηλής ποιότητας για μια καθαρή εμπειρία οδήγησης
  • Η σειρά enduro είναι εξοπλισμένη με κορυφαία ελαστικά Michelin Enduro για ανώτερη πρόσφυση. ελαστικά που έχουν δοκιμαστεί σε αγώνες από την ομάδα Husqvarna Factory Racing

Οι αναβάτες Enduro θα εξοπλίζονται για κάθε εκδήλωση με τη συλλογή 2023 Husqvarna Motorcycles Functional Offroad Apparel, με μπουφάν, παντελόνι, πουκάμισο και αδιάβροχο εξοπλισμό της Gotland, ειδικά σχεδιασμένα για αγώνες enduro. Υπάρχει επίσης μια μεγάλη ποικιλία από εξαρτήματα απόδοσης και ανάρτησης Τεχνικών Αξεσουάρ Μοτοσικλετών Husqvarna, προστατευτικά μηχανών και εξοπλισμό συνεργείου για την προσαρμογή και τη συντήρηση όλων των μοντέλων TE και FE.

Η σειρά enduro 2023 είναι πλέον διαθέσιμη παγκοσμίως σε όλους τους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους μοτοσυκλετών Husqvarna. Η διαθεσιμότητα μπορεί να διαφέρει από χώρα σε χώρα.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner