Η Pramac Ducati παρουσίασε την ομάδα της για το MotoGP 2023 – Φωτογραφίες – VIDEO

Η ομάδα της Prima Pramac Racing παρουσίασε τα χρώματα της ομάδας της με τα οποία θα αγωνιστεί το 2023 στο MotoGP.

Πραγματοποιώντας την παρουσίαση της σεζόν 2023 στην Ιταλία την Τετάρτη, η Pramac αποκάλυψε ένα σε μεγάλο βαθμό αμετάβλητο κόκκινο, μωβ και λευκό χρώμα που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά μέχρι το 2022 μετά την υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας τίτλου με την Prima.

VIDEO

Η ομάδα Pramac που ανήκει στον Paolo Campinoti τελείωσε πέρυσι ως η κορυφαία ανεξάρτητη ομάδα, αφού τερμάτισε τέταρτη στη βαθμολογία των ομάδων, ενώ κέρδισε οκτώ βάθρα στην επιτυχημένη πορεία της Ducati στο πρωτάθλημα κατασκευαστών.

Η Pramac θα συνεχίσει ως δορυφορική ομάδα της Ducati το 2023 και θα είναι η μοναδική δορυφορική ομάδα της μάρκας που θα υποστηρίζεται πλήρως από το εργοστάσιο.

Η ομάδα θα διατηρήσει επίσης τη σύνθεση της με τους Johann Zarco και Jorge Martin, με τον τελευταίο να υπογράφει με την Pramac για άλλη μια σεζόν, αφού η θέση στην εργοστασιακή ομάδα της Ducati πήγε στον Enea Bastianini.

Ο Zarco τελείωσε το 2022 όγδοος στη βαθμολογία με 166 βαθμούς, με τον ομόστυαλό του Martin 14 βαθμούς πίσω στην ένατη θέση, καθώς και οι δύο απέτυχαν να προσθέσουν μια νίκη της ομάδας το 2022.

Η Pramac είναι μία από τις τέσσερις ομάδες που εκπροσωπούν τη Ducati στο grid το 2023 μαζί με την εργοστασιακή ομάδα, Gresini Racing και VR46 – οι δύο τελευταίες αγωνιστικές μοτοσυκλέτες προδιαγραφών 2022 φέτος.

Η Pramac είναι η τέταρτη ομάδα φέτος τον χειμώνα που αποκάλυψε τα χρώματα του 2023, μετά από την εργοστασιακή ομάδα της Yamaha, Gresini και Ducati νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Το πρώτο τεστ προετοιμασίας για το 2023 θα ξεκινήσει στις 10-12 Φεβρουαρίου στη Μαλαισία, με ένα δεύτερο στην Πορτογαλία στις 11-12 Μαρτίου πριν ξεκινήσει η σεζόν 2023 στο ίδιο μέρος δύο εβδομάδες αργότερα.

VIDEO

PHOTO GALLERY 

VIDEO ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner