KTM, Παρουσίαση OFF ROAD 2015 στα Τρίκαλα Κορινθίας! VIDEO – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!

Η KTM παρουσίασε τα νέα μοντέλα OFF ROAD του 2015 στα Τρίκαλα Κορινθίας σε μια μοναδική εκδήλωση, σε ένα καταπληκτικό περιβάλλον.

KTM-OFROAD_MY_2015_001

Την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου η ομάδα του Biker Spirit βρέθηκε στα Τρίκαλα Κορίνθιας, σε ένα πανέμορφο περιβάλλον,  καλεσμένοι από την ΚΤΜ στο ξενοδοχείο Πηγή Ταρλαμπά, του Κώστα Κίσσα, γνωστού στο χώρο του Enduro!

KTM-OFROAD_MY_2015_003

Η ΚΤΜ διάλεξε αυτό το καταπληκτικό μέρος για να κάνει την παρουσίαση των  off road  μοντέλων του 2015 στους Έλληνες δημοσιογράφους των 2 τροχών, δείχνοντας για άλλη μια φορά τον δρόμο της δυναμικής επικοινωνιακής πολίτικης αλλά και την δύναμη  των προϊόντων της σε μια εκδήλωση που δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από μία αντίστοιχη παγκόσμια!

VIDEO KTM OFF ROAD MODELS MY 2015 – GREEK PRESS PRESENTATION

Την πρώτη μέρα έγινε η αναλυτική παρουσίαση των μοντέλων από τους υπεύθυνους της εταιρείας. Την παρουσίαση άνοιξε η κα Ίλια Κοντού Marketing Manager της ΚΤΜ SEE με το καλωσόρισμα και την ανάλυση του προγράμματος της ημέρας αλλά και της επομένης όπου θα οδηγούσαμε τα νέα μοντέλα του 2015!

KTM-OFROAD_MY_2015_007

 

Στην συνέχεια μίλησε ο κ. Σόλων Κοντός, διευθύνων σύμβουλος της KTM SEE, όπου είπε για την γενική κατεύθυνση της KTM και την φιλοσοφία της. Μεταξύ άλλων είπε ” Κερδίζουμε τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα αλλά η βελτίωση δεν σταματά ποτέ και γι’ αυτό οι 2015 Off road μοτοσυκλέτες μας είναι Ready to Race και έτοιμες να θέσουν και πάλι τα στάνταρντ στον χωμάτινο ανταγωνισμό. Σας καλέσαμε να οδηγήσετε στα Ελληνικά χώματα τις κορυφαίες 2015 OFF ROAD μοτοσυκλέτες παραγωγής, όμοιες με εκείνες που οδηγούν οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές και να μας πείτε την άποψη σας”

KTM-OFROAD_MY_2015_013

Στην συνέχεια λεπτομερή παρουσίαση των μοντέλων και κυρίως στο τεχνικό κομμάτι έγινε από τον Κώστα Καλαντζόπουλο After Sale Manager της KTM SEE.

Την ενημέρωση συνέχισε ο νέος Υπεύθυνος του Αγωνιστικού τμήματος της KTM κ. Σμυρνιωτης. Ο γνωστός μας σε όλους Στάθης Κοσμίδης όπου κατείχε την θέση βρίσκετε ακόμα σε φάση αποθεραπείας από τον σοβαρό ατύχημα που είχε. Όλοι περιμένουμε να τον ξαναδούμε γρήγορα και πάλι πίσω γερό και δυνατό!

Την επομένη μέρα βρεθήκαμε σε μια πίστα που είχε  ετοιμάσει η ΚΤΜ ειδικά για την παρουσίαση στο Αθλητικό Κέντρο Ζήρειας στα Τρίκαλα Κορινθίας, στους πρόποδες του χιονοδρομικού κέντρου!

KTM-OFROAD_MY_2015_041

Οι δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά να περιεργαστούν και κυρίως να οδηγήσουν τα νέα μοντέλα της OFF ROAD 2015 της ΚΤΜ,

KTM 250 EXC-F
KTM 350cc EXC-F
KTM 250cc EXC 6DAYS (Six Days)
KTM 350cc EXC-F 6DAYS (Six Days)
KTM 250 SX-F
KTM 450 SX-F
KTM Freeride 350
KTM 690 ENDURO R
KTM Freeride E – Ηλεκτρικό

KTM-OFROAD_MY_2015_040

Μαζί με τους οδηγούς οδήγησαν τα νέα μοντέλα και αρκετοί συνεργάτες της KTM που υποστήριξαν την εκδήλωση και κάποιοι από αυτούς ήταν εκεί και που αξίζει να τους αναφέρουμε!
Την εκδήλωση υποστήριξαν οι ΚΑΡΕΛΛΗΣ ΕΠΕ Λαμία, ΜΙΜΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ Χαλκίδα, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΝΙΚΟΣ Αθήνα, FANMOTO Αθήνα,  ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ ΑΕ Αθήνα, ΚΑΡΙΜΑΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ Αθήνα, ΑΛΕΞΙΟΥ ΧΑΡΗΣ Αθήνα, ΣΑΡΕΛΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Πάτρα και ΛΥΜΠΕΡΑΤΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ Πάτρα.

KTM-OFROAD_MY_2015_067

Ο καιρός και το σκηνικό με την ομίχλη και το ψιλόβροχο να άρχετε και να φεύγει δημιούργησαν μια καταπληκτική ατμόσφαιρα που ταίριαζε σε μια τέτοια παρουσίαση!

Η ευχαρίστηση όλων ήταν έκδηλη αφού διασκέδαζαν και απέλαυναν την οδήγηση των νέων μοτοσυκλετών της ΚΤΜ που πάντα έχει να προσφέρει κορυφαία ποιότητα.

KTM-OFROAD_MY_2015_030

Όπως ήταν φυσικό την παράσταση έκλεψε το νέο ηλεκτρικό μοντέλο της KTM το Freeride E, το οποίο  όπως ομολόγησαν όλοι ήταν εκπληκτικό και κανείς τους δεν περίμενε να ενθουσιαστεί τόσο. Θα επανέλθουμε με αναλυτικό άρθρο και συνέντευξη για το συγκεκριμένο μοντέλο!

Η οργάνωση ήταν άψογη και η φιλοξενία μοναδική από τους ανθρώπους της ΚΤΜ. Η ΚΤΜ κατάφερε και έκανε μια πολύ καλή παρουσίαση των νέων της μοντέλων εν μέσω κρίσης και αυτό δείχνει ότι βρίσκετε σε ανοδική πορεία μέσα στην γενική ύφεση της αγοράς.

Σε επόμενα άρθρα θα παρουσιάσουμε αναλυτικά τα νέα χωμάτινα μοντέλα 2015 της ΚΤΜ που οδηγήσαμε.
ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ στο ΚΟΡΥΦΑΙΟ On Line Περιοδικό Μοτοσυκλέτας !

Το Σαββατοκύριακο μετά την Δημοσιογραφική παρουσίαση ακολούθησε ένα διήμερο δοκιμών με πάρα πολύ κόσμο που οδήγησε και δοκίμασε τα νέα μοντέλα του 2015!

KTM-OFROAD_MY_2015_070

 

Ρεπορτάζ:
Γιώργος Φιωτάκης
Φωτογραφίες :
Γιώργος Φιωτάκης
Σπύρος Φιωτάκης
Χρήστος Καραγιωργάκης

VIDEO:
Κάμερα – Μοντάζ
Γιώργος Φιωτάκης

Μουσική ©
Jessie Evans – Prey_for_Love

springtide
Fall asleep under the millions of stars

Παραγωγή
Biker Spirit Magazine
https://www.bikerpirit.net
© 2014

Εκτέλεση Παραγωγής
IGF Productions
https://www.igf.gr