KTM, Παρουσίαση OFF ROAD 2016 με άρωμα Παγκοσμίου – VIDEO – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!

Η KTM S.E.E. παρουσίασε τα νέα μοντέλα OFF ROAD του 2016 στην Πεντέλη  σε μια μοναδική εκδήλωση, στο καταπληκτικό περιβάλλον του πύργου της Δούκισσας της Πλακεντίας.IMG_4961Η ΚΤΜ διάλεξε αυτό το καταπληκτικό μέρος για να κάνει την παρουσίαση των  off road  μοντέλων του 2016 στους Έλληνες δημοσιογράφους των 2 τροχών, δείχνοντας για άλλη μια φορά τον δρόμο της δυναμικής επικοινωνιακής πολίτικης αλλά και την δύναμη  των προϊόντων της σε μια εκδήλωση που δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από μία αντίστοιχη παγκόσμια!

IMG_4963

Την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου η ομάδα του Biker Spirit βρέθηκε στο πύργο της Δούκισσας της Πλακεντίας όπου έγινε η αναλυτική παρουσίαση των μοντέλων από τους υπεύθυνους της εταιρείας. Την παρουσίαση άνοιξε η κα Ίλια Κοντού Marketing Manager της ΚΤΜ SEE με το καλωσόρισμα. Στην συνέχεια το λόγο πήρε και χαιρέτησε ο Δήμαρχος Πεντέλης κος Δημήτρης  Στεργίου, μοτοσικλετιστής και ο ίδιος αλλά ποιο γνωστός από την ιππασία!

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Ντίνος Πετρής από την Michelin , μιας και η παρουσίαση έγινε σε συνεργασία με την Michelin. Ο κ. Πετρής παρουσίασε τα νέα ελαστικά Michelin Starcross 5, τα οποία με τις γόμες τους σε Soft, Medium και Hard, είναι εξοπλισμένα όλα τα χωμάτινα της KTM που θα δοκιμάζαμε την επομένη ημέρα και που θα σας παρουσιάσουμε σε επόμενο άρθρο μας.

Και ήρθε η ώρα να συναντήσουμε τον  Giovani Sala, 5 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή Enduro, 4 φορές νικητή στο ISDE, 3ος  και 8ος στο Dakar και νικητής του Erzberg. Ο Gio Sala καλεσμένος της KTM για να οδηγήσει μαζί με τους Έλληνες οδηγούς στα orange Days.

Giovani Sala
Giovani Sala

Στην συνέχεια ο κ. Σόλων Κοντός, διευθύνων σύμβουλος της KTM SEE. Προχώρησε σε βράβευση των αναβατών και πρωταθλητών της KTM,  τον Αλέξη Ζώρα Πρωταθλητή Enduro στην Ε1 για το 2014 και τον Σταμάτη Δημολιάνη Πρωταθλητή Motocross στην κατηγορία OPEN.

O Κώστας Καλαντζόπουλος, After Sale Manager της KTM SEE συνέχυσε με την λεπτομερή παρουσίαση των μοντέλων και κυρίως στο τεχνικό κομμάτι, κυρίως για τα motocross όπως  τα τετράχρονα SX-F 250, 350 και 450, αλλά και για το δίχρονο SX 125-150 που είναι εντελώς ανανεωμένα, και θα σας τα παρουσιάσουμε αναλυτικά σε επόμενα άρθρα μας.

Η βραδιά έκλεισε με το παραδοσιακό για την ΚΤΜ βραδύνω γεύμα, που στην περίπτωση ήταν σε ταβέρνα της Πεντέλης.

VIDEO KTM OFF ROAD MODELS MY 2016 – GREEK PRESS PRESENTATION

[youtube_sc url=”https://www.youtube.com/watch?v=0uY9cskqta0&feature=youtu.be”]

Την επομένη μέρα βρεθήκαμε σε μια πίστα που είχε προετοιμάσει η ΚΤΜ για την παρουσίαση στην Πεντέλη.

IMG_2493

Οι δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά να περιεργαστούν και κυρίως να οδηγήσουν τα νέα μοντέλα της OFF ROAD 2016 της ΚΤΜ,

Ο καιρός ήταν καλός με λίγο μοναχά αέρα και έτσι η οι οδηγοι διασκέδασαν και απήλαυσαν την οδήγηση των νέων μοτοσυκλετών της ΚΤΜ που πάντα έχει να προσφέρει κορυφαία ποιότητα.

IMG_2976

Βέβαια δεν χάσαμε την ευκαιρία και πήραμε μια μικρή συνέντευξη από τον Gio Sala, δεν συναντάς κάθε μέρα έναν Παγκόσμιο Πολυπρωταθλητή, μείνετε συντονισμένοι.

Επίσης εκμεταλλευτήκαμε την παρουσία των πρωταθλητών Ζώρα και Δημολιάνη και πήραμε και από αυτούς μια μικρή συνέντευξη που θα δείτε σύντομα σε άρθρο μας.

IMG_5624

Η οργάνωση ήταν άψογη και η φιλοξενία μοναδική από τους ανθρώπους της ΚΤΜ. Η ΚΤΜ κατάφερε και έκανε μια πολύ καλή παρουσίαση των νέων της μοντέλων εν μέσω κρίσης και αυτό δείχνει ότι βρίσκετε σε ανοδική πορεία μέσα στην γενική ύφεση της αγοράς.

Σε επόμενα άρθρα θα παρουσιάσουμε αναλυτικά τα νέα χωμάτινα μοντέλα 2016 της ΚΤΜ που οδηγήσαμε.

IMG_5500

Το Σαββατοκύριακο μετά την Δημοσιογραφική παρουσίαση ακολούθησε ένα διήμερο δοκιμών με πάρα πολύ κόσμο που οδήγησε και δοκίμασε τα νέα μοντέλα του 2016!

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ στο ΚΟΡΥΦΑΙΟ On Line Περιοδικό Μοτοσυκλέτας !