1 March 2024
MotoGP 2023

Marco Bezzecchi: “Ποτέ δεν είπα τέτοια άσχημα πράγματα στον Marc Marquez”

Ο οδηγός της VR46 Racing Team αρνήθηκε κατηγορηματικά τα λόγια που φέρεται να είπε στον οκτώ φορές παγκόσμιο πρωταθλητή

Ο Marco Bezzecchi επέστρεψε για να μιλήσει στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, (τα οποία  κατηγόρησε ότι έγραψαν ψέματα) για τη διαμάχη που προκλήθηκε μετά το Grand Prix της Βαλένθια, έναν αγώνα στον οποίο έπεσε μετα από επαφή με τον Marc Marquez.

Ο οδηγός της VR46 Racing Team επιβεβαίωσε τη συνάντηση στο φορτηγό του Marquez και ότι  είπε «σκληρά» λόγια στον οκτώ φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, αλλά διέψευσε κατηγορηματικά όσα αναφέρθηκαν από ορισμένα ΜΜΕ που κατηγόρησαν τον «Bez» ότι είπε στον Ισπανό πολύ άσχημες κουβέντες για τον σοβαρό τραυματισμό του Ισπανού, όπως: “Τι κρίμα που συνήλθες από τον τραυματισμό, είσαι ο καρκίνος του MotoGP.”

Μετά τον αγώνα, ο #72 πήγε προς την διεύθυνση του αγώνα χωρίς επιτυχία πριν πάει στο φορτηγό του Marquez και στη συνέχεια προσπάθησε να επικοινωνήσει με το αφεντικό της Dorna Carmelo Ezpeleta χωρίς επιτυχία.

Για την επίσκεψη του στο φορτηγό είπε: «Με τον Marquez είπαμε κάποια πράγματα μεταξύ μας σε προσωπικό επίπεδο, ο ένας στον άλλον, μετά διάβασα κάποια άρθρα που έλεγαν πολύ άσχημα πράγματα, αλλά αυτό δεν ισχύει. Του είπα αυτό που σκέφτηκα, ξέρετε πώς είμαι, είπα αυτό που θεωρούσα σωστό να πω και το ίδιο έκανε και αυτός σε μένα. Ωστόσο, έχω διαβάσει πολύ άσχημα πράγματα που δεν θα έλεγα ούτε στον χειρότερο εχθρό μου, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος . Είχα τις μπάλες να πάω να του πω αυτό που σκέφτηκα και το κάνω με όλους, λέω αυτό που σκέφτομαι. Το να διαβάζεις αυτά τα άσχημα πράγματα ήταν κάτι κακό που δεν ήταν απαραίτητο γιατί δεν είναι η αλήθεια. Δεν μου αρέσει να είμαι ψεύτικος και να κάνω το καλό, μου αρέσει να λέω τα πράγματα ως έχουν, είμαστε όλοι αντίπαλοι και δεν μπορείς να τα έχεις καλά με όλους, αλλά είναι χειρότερο να προσποιείσαι ότι τα πηγαίνεις καλά».

Όταν ρωτήθηκε ο Marquez για την επίσκεψη του Bezzecchi στο φορτηγό του είπε: «Δεν πρόκειται να χάσω χρόνο να ασχοληθώ μαζί του. (Στο Dazn τον αποκάλεσε «χαρακτήρα»), γιατί με έχει ήδη σπρώξει έτσι αρκετές φορές στη διάρκεια της σεζόν. Ναι ήρθε στο φορτηγό, αλλά δεν πρόκειται να κάνω κανένα σχόλιο γιατί μπορεί να είναι ακατάλληλο. Νομίζω ότι όταν ωριμάσει λίγο περισσότερο θα μετανιώσει για όσα μου είπε όταν ήρθε στο φορτηγό.»

Marc Marquez: “Όταν ωριμάσει ο Bezzecchi θα μετανιώσει για όσα μου είπε στο φορτηγό”

Την επόμενη μέρα κυκλοφόρησε στο twitter το παρακάτω σχόλιο : (Εχθές @DiegoLacave παρουσιάζονται το πρόγραμμα @nicoabad, είπε ότι #Bezzecchi Είπε στον Marc: «τι κρίμα που έχεις συνέλθει από τον τραυματισμό, είσαι καρκίνος για το #MotoGP». «Από τότε που το άκουσα, πάγωσα, πρέπει να είσαι πολύ κακός άνθρωπος για να πεις κάτι τέτοιο.»

Αυτό όπως ήταν φυσικό έγινε αναπαραγωγή από πολλούς

Την Κυριακή μετα τον αγώνα, στο επίσημο κανάλι του MotoGP δεν ανέφερε τους βαρείς χαρακτηρισμούς και κράτησε μόνο τις κατηγορίες για μεροληπτική συμπεριφορά υπερ. του Marquez: «Δεν υπάρχει τίποτα να εξηγήσω, με χτύπησε και με έκανε να πεσώ. Αυτό έγινε. Ευτυχώς είμαι καλά, έχω λίγο πόνο στον αριστερό ώμο και στο αριστερό μου πόδι.» Στην ερώτηση: Αν σε χτύπησε και έπεσες καταλαβαίνεις γιατί δεν έγινε τίποτα? Απάντησε:  «Επειδή είναι ο Marc Marquez και κανείς δεν του κάνει τίποτα».

Όμως αργότερα σε συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, ο Marco Bezzecchi υπογράμμισε τις επικρίσεις του και κατηγόρησε τον Márquez: «Ο Márquez αποφάσισε να τελειώσει τον αγώνα μου στην τρίτη στροφή. Έκανε το ίδιο που έκανε σε μένα στην Ταϊλάνδη: με χτύπησε στην πλάτη. Το πρόβλημα είναι ότι αυτή τη φορά μου έδωσε πολύ πιο δυνατό χτύπημα, και πόνεσα στους ώμους και το αριστερό μου πόδι. Το στυλ του δεν αξίζει πολλές εξηγήσεις. Αποφάσισαν να μην δείξουν την επανάληψη επειδή η δράση ήταν πολύ βρώμικη. Είναι ο Márquez, οπότε κανείς δεν μπορεί να τον αγγίξει. Ερευνούν, αλλά δεν το κάνουν “Δεν κάνουν τίποτα. Οι αγωνοδίκες δεν αγγίζουν ποτέ τον Marc και είναι ο πιο βρώμικος αναβάτης στο MotoGP.»

Marco Bezzecchi: “Ο Marc Márquez είναι ο πιο βρώμικος αναβάτης MotoGP” – VIDEO

Λίγο αργότερα ο Ιταλός εξήγησε την εκδοχή του για την αμφιλεγόμενη πτώση στο DAZN εξομαλύνοντας λίγο την ρητορική του και τους βαρείς χαρακτηρισμούς του. «Δεν μπόρεσα να τελειώσω ούτε τον πρώτο γύρο γιατί ο Marc Márquez με πέταξε. Με χτύπησε στην τρίτη στροφή, όπως έκανε στην Ταϊλάνδη στην πέμπτη στροφή. Μόνο που στην Ταϊλάνδη κατάφερα να μην πέσω. Αλλά εδώ δεν τα κατάφερα. γιατί με χτύπησε ακόμα πιο δυνατά από ό,τι στην Ταϊλάνδη και με γκρέμισε. Είναι κρίμα, γιατί ήταν ένα καλό Σαββατοκύριακο, είχαμε δουλέψει καλά. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να είχα παλέψει για το βάθρο, προφανώς, αλλά μπορούσα να είχα έναν αξιοπρεπή αγώνα,  έναν καλό αγώνα για να τελειώσω τη σεζόν. Άρα με στεναχωρεί, αλλά συνέβη.»

Δυστυχώς όπως έχουμε ξαναπεί είναι κρίμα και απορούμε πως οι ομάδες δεν έχουν έναν υπεύθυνο να καθοδηγεί τους οδηγούς της και να μην τους αφήνει να πέφτουν σε τέτοια σοβαρά λάθη και να κάνουν τέτοιες γκάφες όπως το να πάει εν βρασμώ ο Bezzecchi στο φορτηγό του Marquez, με αποτέλεσμα μια διαμάχη που μπορεί να οδηγήσει σε άσχημους ατραπούς και κυρίως να τους δώσουν να καταλάβουν πως αυτό είναι λάθος και όχι να λένε πως έχουν τις μπάλες να πάνε να μιλήσουν στα ίσια και να μην μπερδεύουν την ειλικρίνεια με την ψευτομαγκιά. Αυτές είναι συμπεριφορές μια άλλης εποχής που αυτά θεωρούνταν μαγκιές.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι τώρα να κάθετε ο Bezzecchi να απολογείται. Είναι αυτό μαγκιά ???

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events