22 April 2024
MV Agusta

MV Agusta F4 RC 2017, Συλλεκτική Έκδοση – Φωτογραφίες

Η MV Agusta F4 RC 2017, είναι το αποτέλεσμα μιας συνεχής εξέλιξης που έχει εφαρμοστεί για την τελειοποίηση κάθε λεπτομέρειας.

_tin9515Η νέα MV Agusta F4 RC υπερέχει τόσο στο δρόμο όσο και στην πίστα αφού είναι σε άμεση σύνδεση με τους αγώνες WSBK. Επομένως, είναι αναμφισβήτητο ότι όποιος τυχερός την αποκτήσει θα ανακαλύψει την ίδια τεχνική γενεαλογία του «Reparto Corse» F4 του Βρετανού αναβάτη Leon Camier.

_tin9534Όπως η F4 του Camier, έτσι και η F4 RC μπορεί να είναι τόσο συναρπαστική και αποτελεσματική, ένα από τα πιο ολοκληρωμένα πακέτα Hypersports. Κομψό και απλό, το F4 RC είναι άμεσα αναγνωρίσιμο με νέα εντυπωσιακά χρώματα και γραφικά, όπως αυτή που χρησιμοποιούνται στην επίσημη εκδοχή, συμπεριλαμβανομένων και των λογοτύπων των χορηγών. Ο αριθμός “37” που είναι πάνω στο φέρινγκ είναι μια υπενθύμιση των παγκόσμιων τίτλων που έχει  κερδίσει η MV Agusta.

_tin9108Η νέα MV Agusta F4 RC 2017 θα παραχθεί σε μόλις 250 κομμάτια που θα αποκτήσουν λίγοι τυχεροί και συνοδεύεται με ένα πολύτιμο σετ αγώνων. Το κλασικό κουτί από ξύλο περιέχει εξαρτήματα υψηλής ποιότητας, ειδικά σχεδιασμένα και κατασκευασμένα για την αγωνιστική F4 RC.

_tin9738_aleΠιο αναλυτικά: μια εξάτμιση 4 σε 1 τιτανίου της SC-Project, ειδικά σχεδιασμένη για το F4 RC, μαζί με την ειδική αγωνιστική ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου, η οποία αποτελεί μέρος του κιτ.

_tin9307Η ουρά φέρει τα φώτα και μονόσελο, και αισθητικά υπογραμμίζει το αγωνιστικό προσανατολισμό.

_tin9265Η τάπα του ρεζερβουάρ και τα καλύμματα των κενών που αφήνουν οι καθρέπτες για χρήση πίστας είναι από ergal αλουμίνιο 7075, εμπλουτίζοντας περαιτέρω την συλλεκτική μοτοσυκλέτα που έχει επαναπροσδιορίσει την κατηγορία Hypersports.

_tin9063Το κάλυμμα της εξάτμισης είναι από ανθρακόνημα, ώστε να μειώσει το βάρος αλλά και την προστασία από την θερμότητα.  Η F4 RC έρχεται με εξατομικευμένη κουκούλα , ενώ έχει και πιστοποιητικό γνησιότητας που κάνουν το F4 RC ακόμα πιο αποκλειστικό.

_tin9566Ο τετρακύλινδρος εν σειρά κινητήρας «Corsa Corta » αποδίδει 205 hp, ενώ με το αγωνιστικό κιτ η απόδοση ανεβαίνει στους 212 hp (158 kW) στις 13.600 στροφές ανά λεπτό, στον στρόφαλο.

_g203060_16Το ηλεκτρονικό πακέτο MVICS 2.0 (Motor & Vehicle Integrated Control System) της MV Agusta δίνει την δυνατότητα στον αναβάτη να ρυθμίσει την ευαισθησία του γκαζιού, την μέγιστη ροπή, το φρένο του κινητήρα, την απόκριση κινητήρα, και τις στροφές που επεμβαίνει ο κόφτης!

_tin9131Το Traction Control διαθέτει 3 γυροσκόπια και επιταχυνσιόμετρα, ενώ ρυθμίζεται σε 8 επίπεδα και μπορεί να απενεργοποιηθεί, ενώ έρχεται με shifter (2.0 EAS Electronically Assisted Shift) στον στάνταρ εξοπλισμό

_tin9318Το πλαίσιο είναι ατσάλινο χωροδικτύωμα. Οι αναρτήσεις είναι απόλυτης υπεροχής της Ohlins, ένα ανάποδο πιρούνι NIX 30, με ξεχωριστές ρυθμίσεις σε κάθε καλάμι (συμπίεση στο αριστερό, επαναφορά στο δεξί) και ένα μονό αμορτισέρ TTX 36, με ξεχωριστό ρεζερβουάρ. Η F4 RC διαθέτει και ρυθμιζόμενο σταμπιλιζατέρ τιμονιού.

_tin9238Εμπρός τα φρένα, είναι με ακτινικές τετραπίστονες δαγκάνες GP της Brembo, και δίσκους 320 mm με ακτινική τρόμπα, και δίσκο 210 mm πίσω. Το Bosch ABS 9 Plus με RaceMode φροντίζει για την ασφάλεια του αναβάτη σε όλες τις συνθήκες.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
tech_sheet_f4_rc-1tech_sheet_f4_rc-2

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events