Νέα αεροδυναμικά φτερά είδαμε από την Ducati στο Silverstone – VIDEO – Φωτο

Μετα το περίεργο αεροδυναμικό φτερό στυλ F1 που είδαμε στην ουρά της Aprilia, στο Mugello, είδαμε σήμερα στο Silverstone, ένα νέο αεροδυναμικό φτερό στην ουρά της Ducati των δορυφορικών ομάδων της Pramac και της Gresini.

Οι οδηγοί της δορυφορικής Ducati της Pramac και της Gresini με τους Jorge Martin και Enea Bastianini δοκίμασαν νέα αεροδυναμικά φτερά στην ουρά της Desmosedici, που θυμίζουν ουρά δεινόσαυρου!

 

VIDEO

 

 

Όπως έχουμε ξαναγράψει, η αεροδυναμική συνεχίζει να φτάνει στα άκρα, την ώρα που οι περισσότεροι οδηγοί μιλούν για λάθος δρόμο που παίρνει το MotoGP, με όλα τα αεροδυναμικά να στερούν την δυνατότητα των προσπεράσεων και συνεπώς του φτωχότερου θεάματος, που ήδη βλέπουμε στους τελευταίους αγώνες!

Ελπίζουμε ότι δεν θα δούμε και στο MotoGP ζώνες προσπεράσματος σε στυλ DRS, αφού δεν θα είναι δυνατόν οι προσπεράσεις πάνω στις στροφές, κάτι που είναι το βασικό συστατικό των αγώνων μοτοσυκλέτας.

Οι κατασκευαστές πρώτοι από όλους θα πρέπει βρουν το σωστό δρόμο που πρέπει να πάρουν και να μην καταλήξουμε να βλέπουμε βαρετούς αγώνες στυλ F1, θυσιάζοντας το θέαμα, χάριν των επιδόσεων λίγων χλμ παραπάνω τελικής ταχύτητας!

 

Νέο αεροδυναμικό φτερό στυλ F1 είδαμε από την Aprilia στο Mugello – VIDEO

Related Posts