Νέα χρώματα για το MV Agusta Superveloce 800 – Φωτογραφίες

Το Superveloce 800  της MV Agusta, που παρουσιάστηκε σαν μοτοσυκλέτα παραγωγής, στην τελευταία EICMA 2019 στο Μιλάνο, παρουσιάζει νέους χρωματικούς συνδυασμούς για το Superveloce 800 , που επιλέχτηκαν μετά από τα αιτήματα των οπαδών της μάρκας.

EICMA 2019 – ΜΙΛΑΝΟ

Όπως εξηγεί ο Adrian Morton, Διευθυντής Σχεδιασμού στο Κέντρο Έρευνας MV Agusta CRC, « μετά την παρουσίαση του Superveloce 800 στο Μιλάνο, λάβαμε υπόψη σχόλια από το κοινό και τους εισαγωγείς και αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε δύο νέα χρώματα , και τα δύο με το πλαίσιο σε χρυσό φινίρισμα ».

Εκτός όμως από το πλαίσιο, ας δούμε τα νέα χρώματα του MV Agusta Superveloce 800 .

Νέα χρώματα για το MV Agusta Superveloce 800

Καθαρό και κλασικό στυλ MV Agusta

Το πρώτο νέο συνδυασμό χρωμάτων συνδυάζει τα κλασικά εταιρικά χρώματα των MV Agusta, Ago Red και Ago Silver , σε συνδυασμό με τις πρώτες αγωνιστικές μοτοσυκλέτες που ανέπτυξε η εταιρεία.

Οι χρυσές ζάντες και οι λεπτομέρειες του πλαισίου είναι εμπνευσμένες από ιταλικές μοτοσυκλέτες του παρελθόντος, για να δημιουργήσουν μια ξεχωριστή και εξατομικευμένη αίσθηση.

Η δεύτερη χρωματική παραλλαγή συνδυάζει το Metallic Carbon Black και το Dark Metallic Matt Grey , τις χρυσές λεπτομέρειες που παρέχονται από τους τροχούς και το πλαίσιο .

Μια εκλεπτυσμένη εικόνα που θυμίζει αγώνες Formula 1 στη δεκαετία του 1970 που παραμένει ξεχωριστή.

Η επιτυχία του MV Agusta Superveloce 800 , με έναν άνευ προηγουμένου αριθμό αιτημάτων, σηματοδότησε την αρχή της επιστροφής στην παραγωγή του εργοστασίου του Varese μετά το αναγκαστικό κλείσιμο .

Το MV Agusta Superveloce 800  το παρουσίασαν οι Ιταλοί κατά τη διάρκεια της EICMA Show του 2018 σαν μοντελο με σκοπό να το θέσουν σε παραγωγή το 2019. Ήταν μια μηχανή ρετρό στιλ, αλλά έκανε χρήση της τρίκυλινδρης μηχανής 800cc που δίνει ζωή στα περισσοτερα μοπτνελα της MV Agusta. Επιπλέον, έρχεται με μια ολοσωμο φέρινγκ και σπορ θέση οδήγησης. Όσον αφορά την απόδοση, το Superveloce 800 ακολούθησε τα βήματα του F3, με 148 ίππους στις 13.000 στροφές με 173 κιλά βάρους στεγνό .

EICMA 2019 – ΜΙΛΑΝΟ

Το 2019 στην τελευταία EICMA το Νοέμβριο του 2019 στο περίπτερο της MV Agusta ειδαμε το μοντελο.

Το εργοστάσιο ανοίγει ξανά τις πόρτες του μετά τον αναγκαστικό περιορισμό της κρίσης COVID-19, και μπορεί τώρα να προχωρησει στην παραγωγη το MV Agusta Superveloce.

Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό ότι θα χρειαστούν ακόμη αρκετοί μήνες για να δούμε τις πρώτες μονάδες στους αντιπροσώπων.

Προς το παρόν, σας αφήνουμε με τη συλλογή φωτογραφιών του MV Agusta Superveloce 2020.

ΤΑ ΝΕΑ ΧΡΩΜΑΤΑ

EICMA 2019

 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner